Через заборгованості своїх сусідів страждатимуть добросовісні лучани

Через заборгованості своїх сусідів страждатимуть добросовісні лучани
Жителі обласного центру, які добросовісно сплачують за комунальні послуги, можуть їх не отримувати через заборгованості сусідів-боржників.

Про це заявив перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук під час оперативної наради у луцького міського голови 24 березня.

Святослав Кравчук зазначив, що у лучан можуть виникнути серйозні проблеми із забезпечення холодною та гарячою водою влітку. Адже через недоотримання коштів за надані послуги погіршується робота підприємств, які забезпечують містян водою.

«Люди вкотре будуть звинувачувати владу у тому, що вона не забезпечила гарячою водою населення і створює проблеми для лучан. На сьогодні організації, які надають послуги із водопостачання, не мають жодних проблем у своїй роботі. Але якщо сьогодні можна пред’явити претензії до «Луцьктепла» стосовно температури у помешканнях, то до «Луцькводоканалу» ніяких нарікань не має. Вода є цілодобово у квартирах лучан, але деякі з них не платять за ці послуги. Якщо лучани можуть жити без гарячої води, то нехай так і буде, але я сумніваюсь, що вони на це погодяться», - мовив Кравчук.

Заступник луцького міського голови також зауважив, що до боржників будуть застосовуватись більш радикальні міри щодо погашення боргів, але через це можуть постраждати добросовні лучани, які щомісячно платять за комунальні послуги.

«Ті рішення, які пропонував наш водоканал на минулому засіданні виконкому є радикальними, але ми все ж таки мабуть їх запровадимо. Люди, які платять за послуги, будуть страждати через борги своїх сусідів. За холодну воду треба платити. За три останні місяці заборгованість у лучан зростає швидкими темпами. Через нестачу коштів ЖКГ не можуть нормально працювати, а люди все одно звертаються в міську раду, не усвідомлюючи, що на усі види роботи у місті треба гроші, які не доплачують боржники», - резюмував чиновник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке відношення мають добросовісні до боржників? Це звичайний шантаж,чиновники використовують заручників.
Відповісти
Поділіться з народом трошки тими що кожного дня розкрадаєте. А ви запитали де взяти тим людям ті гроші при теперішніх цінах і зарплатах. Шкода що неможна вас всіх там посадити на 1500-2000грн.в місяць і вимагати всім заплатити і проіснувати мясяць.
Відповісти
Ви скоро дочекаєтесь ,що у людей терпіння скінчиться і в кращому випадку вони перестануть платити зовсім ,а в гіршому для вас повиганяють всраною мітлою з ваших крісел з великим позором як Клімчука. Наївсься вже один , скоро і вас та участь жде.
Відповісти
Якщо я плачу в повному об"ємі і вчасно і мені не нададуть послугу бо сусід не платить. то на кого до суду? на сусіда? чи це не є заклик до самосуду? А це не чергова маячня? Мда, якщо серйозні люди таку фігню з високої трибуни ..., халепа
Відповісти
А ви тарифи ще підніміть і ніхто вже платити не зможе. Бо спочатку хліб, потім ліки, а вже тоді комуналка. Так витрачають гроші лучани
Відповісти
Більшоі нісенітниці ще не чула,те що хтось не платить це проблема того хто надае послугу,а не того хто іі отримує,до чого тут сусід,будь яка установа яка надає послуги не може перестати надавати послуги за які оплачено,це нонсенс,а те що хтось не платить,будь-ласка шукайте інші важелі впливу,розбирайтесь в чому причина,дотримуйтесь закону і будьте компетентними у тому про що говорите!
Відповісти
Це правда про кравчука.На Відродження погано подається вода, ледь тепла
Відповісти
то може я в магазині за хліб не буду платити, нехай сусід потім розбирається?
Відповісти
Вони чьо маку переїли?!! якщо я плачю за послуги і не буду їх отримувати, -- то ПАШЛІ ви на *** з оплатою, однаково вийде, - платиш чи ні, а отримаєш болт!!!!
Відповісти
Останні новини
Через заборгованості своїх сусідів страждатимуть добросовісні лучани
24 березень, 2015, 11:36