У Луцьку попрощалися ще із одним загиблим бійцем АТО. ФОТО

У Луцьку попрощалися ще із одним загиблим бійцем АТО. ФОТО
У Луцьку відбулась багатолюдна жалобна панахида за загиблим військовослужбовцем, який помер у лікарні після тривалого лікування.

Провели в останню путь волинського військового 24 березня.

Сергій Шкредь служив у 128-ій гірсько-піхотній бригаді. Він був важкопоранений під час виконання військового обов’язку ще 29 cічня 2015 року біля Дебальцевого і спочатку проходив лікування у Артемівській центральній районній лікарні.

Згодом поранено військового перевели у у Дніпропетровську обласну клінічну лікарню імені І.І.Мечникова, де після тривалого лікування Сергій помер. Його життя обірвалося на 29 році життя. Чоловік не дожив лише два місяці до свого тридцятиріччя.

Відспівали загиблого бійця АТО у Свято-Троїцькому кафедральному соборі, після чого відбулась громадська панахида на Театральному майдані міста.

Директор 25 школи, у якій навчався Сергій Шкредь, Віктор Цейко згадував під час свого виступу про те, як два тижні тому він та педагогічний колектив дізналися про поранення свого колишнього учня і почали збирати йому кошти на лікування.

«Майже два місяці Сергій боровся за життя, бо прагнув творити, любити Україну і своїх близьких та будувати власну родину. Ми пам'ятаємо Сергія Шкредя маленьким, життєрадісним хлопчиком, який був завжди усміхнений. Але сьогодні ми прощаємося із справжнім чоловіком та воїном, який віддав своє життя за Батьківщину. Наша школа втратила у цій війні вже третього колишнього учня», - мовив директор школи.

Поховали Сергія Шкредя на міському кладовищі у селі Гаразджа на Алеї почесних поховань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: панахида
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку попрощалися ще із одним загиблим бійцем АТО. ФОТО
24 березень, 2015, 14:33