Чоловік продавав марихуану з-під подушки в будинку для престарілих

Чоловік продавав марихуану з-під подушки в будинку для престарілих
40-річний ратнівчанин, перебуваючи у геріатричному будинку-інтернаті в обласному центрі, налагодив канал збуту марихуани. Таким чином, продаючи наркотики в основному молодим лучанам, торговець заробляв чималі гроші.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

Як розповів начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області полковник міліції Василь Коваль, чоловік систематично продавав наркотичні засоби, адже першу оперативну закупівлю працівники провели у лютому 2012 року. Після цього, звісно, правоохоронці пильно стежили за «діяльністю» наркоторговця.

Наркобізнес спритник поставив на професійну основу. Оскільки у будинок-інтернат можна потрапити шляхом вільного доступу, чоловік безперешкодно збував наркотики всім охочим.

Провівши ще кілька оперативних закупівель, правоохоронці все ж задокументували його злочинну діяльність та встановили канал надходження наркосировини. При обшуку кімнати, де мешкав підозрюваний, міліціонери виявили ще 250 грамів готової до продажу (розфасованої) марихуани. «Товар» спритник зберігав прямо під подушкою.

За даним фактом триває перевірка. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Згідно з чинним законодавством, за скоєний злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік продавав марихуану з-під подушки в будинку для престарілих
12 червень, 2012, 17:30