Куратори від Гунчика допомагатимуть керівництву районів

Куратори від Гунчика допомагатимуть керівництву районів
За дорученням голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика, в районах працюватимуть куратори від обласної державної адміністрації.

Це, на його думку, сприятиме злагодженій роботі та координації дій всіх гілок влади на теренах краю, ‒ повідомляє kowel.com.ua.

За словами голови облдержадміністрації, їхнє завдання – максимально сприяти й надавати допомогу тамтешньому керівництву з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів тощо.

Розпочнуть роботу куратори з Турійського, Маневицького, Локачинського та Луцького районів, куди поїдуть вже завтра, адже саме там відбуватимуться засідання колегій, сесій районних рад. Результат діяльності кураторів – детальний звіт щодо стану справ у районі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гунчик
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вищого гатунку!
Відповісти
Член фракции «Блок Петра Порошенко» Сергей Каплин предложил организовать в Верховной раде Украины комиссию по расследованию деятельности премьера Арсения Яценюка, которого на прошлой неделе обвинили в сокрытии коррупционных схем.


Проект постановления о начале расследования работы премьер-министра зарегистрировали сегодня в Раде, сообщает РИА Новости.


Напомним, несколькими днями ранее отстраненный председатель государственной финансовой инспекции Николай Гордиенко предал гласности документ, в котором подробно расписал все махинации Яценюка в правительстве. По словам чиновника, речь идет о миллиардах долларов.
Відповісти
Цікаво,зарплату кураторам Гунчик зі своєі кишені буде платити,чи знову, шановні громадяни треба затягнути паски,ще пару кураторів за ваші гроші і в нас вже точно буде все добре.
Відповісти
а чим займається голова райдержадмінстрації?
Відповісти
Брєд.
Гунчика на курси управлінців.
Якщо голова райдерадміністрації не належно виконує обовязки - звільніть та признач "куратора"
Скільки це в місяць буде коштувати 200000 тільки з.п?
Відповісти