Перший заступник луцького мера подав у відставку. ОНОВЛЕНО

Перший заступник луцького мера подав у відставку. ОНОВЛЕНО
Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук написав заяву на звільнення.

Про це стало відомо ВолиньPost з власних джерел.

У середу, 25 березня, відповідний проект рішення винесли на сесію міської ради.

Повідомляється, що заяву Кравчук написав добровільно.

09:27 Питання про звільнення Кравчука з посади першого заступника міського голови у зв'язку з виходом на пенсію включили у порядок денний.

10:58
Депутати проголосували за відставку Святослава Кравчука. За - 44 голоси. Він працюватиме до 31 березня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: посада
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 55
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ура! СВЯТО! Побільше б гарних новин!
Відповісти
А може Кравчук передчув сьогоднішній гучний арешт голови ДСНС і його зама. Мовляв, краще на пенсії, ніж "молодьож" за ґрати засаде.
Відповісти
друг Гени Батова - Славік Кравчук , крали разом на ДПЗ-28
Такі коментарі мабуть не дуже задовільняють високопосадовців . Але К* злочинця батова до відповідальності не пускають - розкажуть про солідні оборудки: - буде грім серед ясного неба. Тримаємо дальше : ЗЕК і освіта - світле майбутнє освітянськоі ниви! БЕЗ КРИМІНАЛЬНОГО МИНУЛОГО - НЕРЕАЛЬНО ПОБУДУВАТИ ТОЛКОВЕ КРИМІНАЛЬНЕ МАЙБУТНЄ !!! невиправимі /к**чені/ ,- починається К* з низьких мерзотників рівня максимчуків ... вона не закінчується батовим - їх і перебування за # не виправить . Просто хочуть , то треба , щоб побували в місцях не столь отдальонних . Одне хвилює і не піддається логіці , як можна ? Зрозуміти тих хто преться поперед батова в пекло ,- лже свідків , / брехунів які знають про мільйонні розкрадання ,- свідомо мовчать церква також прирівнює їх до ЛЖЕСВІДКІВ /. Лжесвідчення за для покривання злодіїв - співучасть . С. Кравчук - "криша" батова . Вчимо дітей як розпізнавати зло .! ! ! Зайдіть на сайт геннадій батов !
Відповісти
Хороший людяний керівник. А на рахунок звільнення: Молодець! Дуже важко порядним людям працювати в такій команді.
Відповісти
ПАлиця дав команду йти готуватися до виборів :))))
Відповісти
Я лічно на лєстнічному марші в міськраді в 1999-2000-х бачив як Кравчук привселюдно до...бався до робочих, які там робили ремонт. Він матюкав їх як генерал в армії.

А то вже порадочний то порадочний - спригнути за пів-року до виборів, то тра бути дуже порадочною с...
Відповісти
ти ще згадай як він на горшок ходив сволото
Відповісти
бачив чи чув
Відповісти
І те, і друге. Стояв рядом.
Відповісти
дуже рідкісна сволота, крав ще за часів антона, та й разом з антоном
Відповісти
ти крім яду нічого нескажеш ти бачив
Відповісти
підтримую вуйка, правду каже, шо сволота, то сволота
Відповісти
петре а запас слів обмежений
Відповісти
Давно пора. Людина, яка весь час "обурювалась" з приводу власних же проколів і ні\ера не робила. Буде черга ср\колизів з букетами і конвертами, чи не буде?
Відповісти
Шкода, тому що справді хороший, а саме головне кваліфікований та мудрий керівник.А гадити завжди легше тому, хто некомпетентний та просто привик всіх гадити.
Відповісти
Іди під мостом на 33-й біля залізничних колій подивись на філію Брищенського сміттєзвалища, яка "функціонує" уже не один рік і заткнись. Злодій, брехун і корупціонер - достойний "син" ще одного оберзлодія Антоші Кривого.
Відповісти
За пів-року до виборів шастнути в сторону - то таки мудрий.
Побачте де він буде через рік.
Шеїсят років вже ма? На пенсію!!!
Відповісти
ти читай добре текст йде на пенсію а виборами хай займається молодь
Відповісти
Не піде він на пенсію. Привик до власті і легких грошей. Не зможе жити без роботи.
Відповісти
Не гаджу , але не знаю що він доброго зробив! Хай йде і весь совок хай йде !
Відповісти
Тепер би ще Соколовська порадувала нас такою новиною,але напевно її нетак просто відірвати від корита...
Відповісти
Що ж робитиме Кравчук на пенсії? Складається так, що він повторить шлях номенклатурних пенсіонерів-попередників - вчепиться за посаду голови Федерації профспілок Волині. Один "нетлінний" Карпомиз пішов, інший - Кравчук - намагатиметься всістися в ще тепле крісло. Буде так!
Відповісти
Має гроші - буде рахувати.
Відповісти
в новій лінії і в епіцентрі у вихідний день побачити гунчиків ,кравчуків , романюків всю цю свору можна з дітьми та жінками бідні будуються і будуються і будуються коли кінець їм буде?
Відповісти
Будь мужиком ЗАСТРІЛЬСЯ разом з Кривицьким
і не лізь в університет прохфесором
Відповісти
Кравчук професіонал і мудрий чоловік, в міській раді таких мало. Людина пройшла свій трудовий шлях, починаючи від простого робітника заводу і зараз йде на пенсію. Але в тому і є його мудрість, а саме не бажання працювати в системі, де в першу чергу думають не про людей, а про заробляння грошей. Гарного відпочинку!
Відповісти
мудрий злодій, все місто про це знає, нічого не вміє окрім як красти та обурюватись
Відповісти
скажи що він накрав
Відповісти
а шо кривицькому погано, крутиться шісткою в алфьорова, старі звязки нікуди не поділись, все ніштяк.
Відповісти
Кравчук звільнився, тому що з 1 квітня зміни в нарахуванні пенсії. А він не хоче 20 відсотків своєї не малої пенсії віддавати державі.
З 1квітня всі працюючі пенсіонери, у яких пенсія більше 1500 грн будуть отримувати пенсію за мінусом 20 відсотків. Ось так.
Відповісти
не 20 а15 читай закони йолопе
Відповісти
Нє ну таке ляпнути.
В него хіба пенсія більша за зарплату?
Йому та пенсія як тобі проїзд в тролєбусі.
Думати треба, якщо є чим.
Відповісти
жити стало краще, красти стало важче
Відповісти
А ,может,подошел момент его люстрации,так уж лучше смыться,чем о своем добре всем рассказывать?
Відповісти
а хто ж тепер КП "Ласка" та Новарчук буде покривати?)))
Відповісти
Наївний вуйко дума, що красти стало важче. Може, йому й краще стало жити, бо, мабуть, він десь у новій владі. Старих крадіїв гонять, а нові їх перепльовують і тішаться безкарністю.
Відповісти
Як легко поливати людину брудом! А ти спробуй один з другим попрацюй зроби щось для Украини . А кравчук людина чесна и порядна ! Дякуйемо вам за роботу! Ви найкращий !!!!!!!!!
Відповісти
От чого ви, люди, без розбору виливаєте свою злобу на владу? Кравчук іде на пенсію, бо інакше в нього її просто заберуть (а не 15%), бо він державний службовець, який 20 років відповідав за розвиток освіти, медицини, культури, спорту і громадянського суспільства в Луцьку (12 років) і в області на посаді гуманітарного заступника губернатора. І таки ці сфери, погодьтеся, не завалені - школи, лікарні, ДЮСШ таки дають собі раду, з підтримкою, звісно, батьків та громадських структур. Його наступник ще не раз дзвонитиме за консультаціями, якщо матиме клепку в голові. Час бере своє, а Кравчуку лишається тільки подякувати за зроблене
Відповісти
млолдець ми тебе підтримуємо
Відповісти
Як Новарчук "покривати"? Як покритку: вона знизу, він - зверху? Поясніть, бо по-різному можна зрозуміти.
Відповісти
цей "мудрий та розумний" вже давно собі на років десять суворого режиму за розкрадання у великих розмірах заробив, хай біжить, поки ще на волі, бо прийде новий мер, замість комсомольця, то почнуть відкривати справи на всю стару антонову гвардію
Відповісти
ти тільки сидиш і коменти строчиш більше ні на що годен
Відповісти
Ідіть подивіться на його хатинки серед міста і ще дужче пошкодуйте.
Відповісти
Дивилися... І що? Звичайна хата , яку може нажити кожна людина, яка хоче чогось добитися в цьму житті і залишити після себе щось.А у тих, у кого велика жаба і замість крові тече жовчь , тільки можуть таке писати і все життя заздрити іншим. Нічого дивного...мені вас жаль, І-н-н-а.
Відповісти
Пошкодуй себе: бо ти або тупий, або проплачений тупий.
Відповісти
Чушь ти Инна не будь такою жабодавкою . Невже людина яка пропрацювала скильки рокив не може побудувати соби невеличкой одноповерховий будиночок ????? Ти подивись на инших в яких вони хоромах живуть??? Дивись не подавись свойею заздристю!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Люди чому ми таки жорстоки? Невже людина не заслуговуйе на подяку за те що война протягом стилькох рокив зробила для нашого миста???!!!!!!!!! Докуй емо вам Святославе Евгеньевичу вид усих Лучан !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Та нормальний чоловік.. ще такого пошукати.. а ті що обливають брудом, то постав їх на його місце то гірші в десятки разів будуть. Так завжди. Розумна, успішна і трудолюбива людина ніколи не буде ображати. БО ЗНАЄ ЦІНУ ПРАЦІ! А коли людина-непотріб, то вічно невдоволене!!!
Відповісти
нормальна людина, нормальний керівник. на жаль таких мало. Романюк без нього вс....ся
Відповісти
Кравчук молодець! На ньому трималося місце, всі би так добуаши до пенсії йшли з посади , а не тримались до останього.
Відповісти
Кравчук рідкісна падлюка! На ньому тримався весь злодійський бізнес міської ради, міг би і раніше валити на пенсію, а не триматися до останнього, поки за грати не кинуть
Відповісти
яке право ти маєш так обзивати людину підійшов вік і йде на пенсію а про бізнес паши і ти як він то щось здобудеш в цьому житті
Відповісти
Ігор вправду каже, цю падлюку треба не на пенсію, а за грати
Відповісти
сам ти падлюка ти його і мізинця не стоїш
Відповісти
Мельнику А. А від Партії Регіонів і не тільки йому постійно пригадується вислів працівниці центру зайнятості:Кучмук Р. Є.: " За ті гроші, які ми перерахували ЛВПУ, можна було б побудувати ще одне училище". - Чому ЦЗ не поцікавився використанням цих грошей? (Мишковець С. Є . багато знає про нецільове використання і мовчить ... треба бути , або непорядною людиною-тихо відсижуватись коли формується немаловажлива громадська думка про заст. ГУБЕРНАТОРА , або божевільною і поплатитись положенням в суспільстві за ов-ова /некрасова батов , о...ов - путінських КАЦАПОВ-внутрішніх ворогів ще страшніших за зовнішніх ...) Чому не відреагували на скарги працівників училища, слухачів курсів про розкрадання та привласнення цих мільйонів грн. дуже потрібних для АТО грошей "кеоівніками" з того = училища = яде вже давно потрібно реорганізувати в ВИЩУ ШКОЛУ ЗЛОДІЙСТВ? Хто забороняє сьогодні провести перевірку використання цих коштів? Притягнути до відповідальності за нецільове використання державних коштів. (Свідки є в наявності і мають бажання показати все ....). Чи не "пахне" в цих аферах табличкою ділення? - Якщо ні, - то ... КРУ, СБЕЗ, прокуратура, суд: - незаконно використані кошти повернути державі і .... "побудувати ще одне училище", або передати на підтримку АТО,...... Успіхів! (Тільки не в закритті афер, а в поверненні державі крадених училищними аферистами коштів ). вистачило на всіх? до по темі 24 Жовтня 2014 19:52 відповісти +2-0 Щось не спішать цікавитись куди "рухнули" мільйони грошей ЦЗ, виділених училищу на навчання незайнятого населення. Невже вистачило на всіх?
Відповісти
U
Будуємо майбутнє 08.11.2014 22:30:12
Такі коментарі мабуть не дуже задовільняють високопосадовців . Але злочинця Батова до відповідальності не пускають - розкаже про солідні оборудки:: - буде грім серед ясного неба. Тримаємо дальше : ЗЕК і освіта - світле майбутнє освітянськоі ниви!
Відповісти
U
С. Мишковець знає
02.01.2015 18:32:57
факти всерйоз до Анонім 25 Вересня 2014 19:34 відповісти + 3 - 1 Більш детально про ПТУ - Луцьке ВПУ (ПТУ №9). Де вже в цьому тисячолітті засуджені за Кримінальним кодексом України ДВА ДИРЕКТОРи . Один з засуджених в даний час працює в училищі викладачем.!!!!!!!!!!!???????????...Можна зайшовши в Яндекс чи Гугл набравши - Батов Геннадій Федорович. КОМЕНТИ , що ЗАЧИТАЄШСЯ ++++++НЕЗВАЖАЮЧИ НА ВИДАЛЕНІ - сотні цікавих і дуже цікавих !!!
Відповісти
Останні новини
Перший заступник луцького мера подав у відставку. ОНОВЛЕНО
25 березень, 2015, 09:18