Волинські волонтери просять демобілізованих бійців здавати амуніцію та зброю

Волинські волонтери просять демобілізованих бійців здавати амуніцію та зброю
На Волині волонтери організовують акція для демобілізованих бійців.

Волонтери закликають усіх демобілізованих передати волонтерам свою амуніцію й інші речі, які будуть у нагоді учасникам АТО, - повідомляє прес-служба Волинської обласної громадської організації «Фундація розвитку громад».

З 18 березня до 1 травня в Україні проходить мобілізація. Тож чоловіки, які були прикликані у перші хвилі мобілізації, а також солдати, які відслужили рік на Сході країни, повернуться додому.

Як стверджує речник інформаційного відділу антитерористичної операції Владислав Селезньов, під демобілізацію підпадає 35 тисяч 300 осіб.

«Ми впевнені, що демобілізовані хлопці позитивно віднесуться до нашої ініціативи. Вони на власні очі побачили ті жахливі умови, в яких приходиться захищати батьківщину й розуміють, що потреби солдат неймовірно великі: оптика, розгрузки, наколінники, спальні мішки, рюкзаки, карабіни, тактичні рукавиці, балаклави, форма, взуття, засоби гігієни, продукти. Держава не може повністю забезпечити кожного. Ми, в свою чергу, робимо усе, що можемо, однак і цього недостатньо. Тож надіємося на свідомість демобілізованих воїнів, які можуть допомогти», – запевнила одна із організаторів акції Юлія Євпак.

Організатори кажуть, що такий випадок вже був: військовий із 14 бригади Юрій зараз демобілізувався та приніс власну розгрузку волонтерам.

«Коли віддавав розгрузку, то розповідав, що отримав її в подарунок від волонтерів. Розуміє, що вона більш потрібна в АТО, а не в нього в Торчині. Ми її передамо розвідникам 14 бригади, яким зараз збираємо допомогу», – повідомила координатор благодійних програм ГО «Фундація розвитку громад»
Любов Казмірчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Держава не може повністю забезпечити кожного"..а чому?...а тому що державні кошти розкрадають бо знають що волонтери натринькають грошей і всього необхідного в народу.....
Відповісти
Такі волонтери безмозгов, бо з чим мають їхати воювати знову якщо демобілізовані призвуть другий раз? Тоді босяком бігти, чи знову купувати за власний кошт?
Відповісти
Піди і навчи волонтерів як треба працювати. Ти ба' який розумник!
Відповісти
Останні новини
Волинські волонтери просять демобілізованих бійців здавати амуніцію та зброю
25 березень, 2015, 13:14
Сьогодні в Україні - День СБУ
25 березень, 2015, 13:04