У Луцьку для учасників АТО планують виділяти квартири з новобудови

У Луцьку для учасників АТО планують виділяти квартири з новобудови
Луцькі депутати хочуть, щоб майбутня новобудова від ТзОВ «Єврохолдинг» виділила квартири для учасників АТО.

Таке питання розглядали на сесії Луцької міської ради 25 березня.

Депутат Луцької міської ради Сергій Сівак зазначив, що виділити по одній-другій квартирі для учасників АТО було хорошою ідеєю.

«В новобудові на Конякіна-Гордіюк було виділено 10 квартир. Я думаю, що цей забудовник теж може виділити одну-дві квартири. Це було б абсолютно логічно. Я пропонував би подати додатковий пункт в проект рішення, укласти договір про виділення коштів», - зазначив депутат.

Його підтримав депутат Луцької міської ради Володимир Никитюк.

«Якщо подивитися на бюджет тієї ділянки, то там може бути і більше 10 квартир, які можна надати. Треба дати йому ділянку в оренду, щоб отримувати від цього гроші, і було за що ремонтувати дороги міста та вирішувати різні потреби міста», - наголосив Никитюк.

На що депутат Луцької міської ради Анатолій Бірюков запитав, чи не вплине це на ціну решти квартир.

«Я б підтримав Сівака. Але якщо виділяються кошти на квартири учасників АТО, то це все буде на безплатній основі. І ці кошти будуть розприділені на інші квартири. Після цього люди будуть платити більше за інші квартири. Якщо одним дають безоплатно, то чому інші повинні платити більше?», - зазначив він.

Міський голова Луцька Микола Романюк запропонував звернутися до забудовника щодо вирішення цього питання.

Депутати проголосували за проект.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
повинна держава, при чому тут власники (покупці) інших квартир? якщо депутати такі розумні, хай половину своїх будинків продадуть, а гроші віддадуть на придбання житла... просто,депутати звикли чиїсь гроші ділити,а коли мова заходить про прибутки їхніх підприємств, то всі включають задню...або взагалі кажуть що бізнес не їх, а мами,тата,кума,свата і т.п.
Відповісти
http://vgolos.com.ua/news/u_lvovi_prydumaly_yak_vyrishyty_problemu_iz_zhytlom_ta_zemleyu_dlya_uchasnykiv_ato_175944.html
У Львові придумали, як вирішити проблему із житлом та землею для учасників АТО
Відповісти
Поліпшити житлові умови учасників війни на Донбасі можна за допомогою будівель та землі Міністерства оборони, які не використовують.
Таку думку висловив голова ГО «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО» Микола Кобільник під час прес-конференції сьогодні, інформує кореспондент «Вголосу».
Микола Кобільник зазначив, що в Міністерства оборони є дуже багато будівель, які не експлуатують. Ідеться про гуртожитки, а також земельні ділянки, які можна передати учасникам бойових дій.
«Наразі немає механізму передачі, точніше у Верховній Раді трошки гальмують вирішення цього питання. Але це суттєво допомогло б розв'язати наявну проблему з житлом, адже є люди, які готові об’єднуватись і ремонтувати занедбані будівлі за власні кошти, якщо Міноборони їх віддасть», – сказав голова ГО «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО».
Відповісти
А чогго ви надаєте безоплатно одним, а іншим ні. А чи ви досліджуєте умови життя цих АТО,вони ж є із забезпечених родин, а хочуть задарма.Цю дурню потрібно відміняти.Землю роздавати,скоро не буде її де брати,або будете забирати у людей,А вона їм тра. Ні.Продають зразу ж.Жтило давайте безкоштовно всі підряд. Ці добровольці і йдуть за це,що їм все на халяву.Це несправедливо.Тут не хочуть робити, а туди пішов і все задарма.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку для учасників АТО планують виділяти квартири з новобудови
25 березень, 2015, 14:11