Бандерштат шукає волонтерів

Бандерштат шукає волонтерів
Фестиваль Бандерштат розпочинає зголошення волонтерів: ообовязковою умовою є володіння українською мовою та досягнення 16-річного віку.

Про це повідомляє офіційний сайт фестивалю.

В березні 2012 року стартувала підготовка до шостого фестивалю українського духу «Бандерштат».

Наразі оргкомітет фестивалю розпочав відбір волонтерів. Волонтером фестивалю зможе стати не кожен, а лише ті молоді люди, які пройдуть відбір. Волонтаріат складатиметься з 4-ох груп: група охорони; група технічної допомоги; група по очищенню території «Бандерштату» по закінченню кожного фестивального дня та фестивалю загалом; група по реєстрації учасників та представників ЗМІ.

Для того взяти участь у відборі, потрібно надіслати зголошення довільної форми на пошту відповідальної по роботі з волонтерами особи.

Зголошення будуть прийматися до 27 липня, після чого оргкомітетом буде проведено відбір, результати якого будуть оголошені 30 липня.

Обов’язковою умовою для волонтерів є досягнення 16-ти років, володіння українською мовою, адекватна поведінка та розуміння своїх функцій та завдань.

На фестивалі кожен волонтер повинен виконувати, передбачені для нього завдання. У вільний час волонтеру доступні всі дійства фестивалю. Для волонтерів участь у фестивалі буде безкоштовною, зазначають організатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Каліснічєнка туди з сіманєнкаю.
Відповісти
так мало вони там мають,що аж валантерів надо)))

Відповісти