Волонтер обурений організацією похорону волинського бійця

Волонтер обурений організацією похорону волинського бійця
Волинський волонтер Василь Нагорний не задоволений організацією похорону військового Дмитра Гончарука.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Те, що відбулось на площі, - це неповага по відношенню до рідних і душі самого бійця", - зазначив Нагорний.

За словами активіста, рідні та лучани, які прийшли попрощатись з бійцем, майже годину чекали нібито обіцяної їм громадської панахиди на Театральній площі, яка так і не відбулась.

Василь Нагорний розповів, що після тривалого очікування біля театру почали розставляти стільчики, готуватись до церемонії, але траурна процесія вже рушила у Гаразджу, де, відповідно до повідомлення Луцької міської ради, повинна була відбутись громадська панахида та прощання.

"Я так розумію, що пішла якась нестиковка районної, міської, обласної влади, але це ж не проведення ярмарку - це проведення в останній шлях бійця, приклад прояву поваги до всіх загиблих в його особі і тут неузгодженостей, помилок чи нехлюйства допускати не може. Бо люди, що зібрались на Театральному майдані, кляли всіх підряд, телефонували до місцевих депутатів, але ті не могли зарадити, бо вони на сесії", - йдеться у повідомленні.

Волонтер зазначив, що присутні не могли зрозуміти, чому у вівторок, 24 березня, була громадська панахида в центрі міста, а у середу, 25 березня, її не проводять.

"Зрештою вийшло непорозуміння, то можна ж оперативно його виправити", - написав він.

Також Василь Нагорний обурений поведінкою лучан та працівників ДАІ.

"Якщо їде похоронна процесія, то можна ж на тих 5 хв. забезпечити спокійний рух, а пішоходам постояти дві хвилини, проявивши повагу. Ні, треба перебігати через пішохідний перехід, перериваючи колону", - написав він у соцмережі.

Нагадаємо, 25 березня прощалися із волинянином Дмитром Гончаруком, який трагічно загинув у місті Сєвєродонецьку Луганської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ганьба, нашим чиновникам, які не прийшли провести в останню путь загиблого воїна. Як відправляти в зону АТО то швидко знайшли його, а прийти постояти, підтримати сім'ю загиблого немає. Така інформація повинна зщвузати і по телевізору і по радіо, щоб лучани мали змогу прийти, а то людей злвсім немає. Якщо всіх проводжати то всіх, а не через одного! Ваших дітей не відправлять, а прості смертні захищають терени нашої України.
Відповісти
Тим , що бігли...
Спішити вперед покійника - негарна прикмета. Це цинізм вищої марки... А як би то несли вашого чоловіка, сина чи брата...
Відповісти
Чиновники зараз зайняті своїми проблемами.Зміни в пенсійному законодавстві змусили їх сісти за калькулятори.Поспіхом почали звільнятись, щоб пенсію не втратити.А до військомату пренезій не треба виставляти.Я там часто буваю-мені шкода цих людей.Спочатку переселили,знищили його,людей позвільняли, а зараз вимагають чітку роботу від дівчат і хлопців.І це робота тих самих чиновників.
Відповісти
ще такого не було....Дуже жаль, цікаво почути перших осіб.
Відповісти
а нестиковка в чиновників тому що ці похорони не приносять вигоди це не проводити наради дерибанити бюджет відкати та все інше якби мер направив своїх синів туди то би все було гаразд . а так нехай дкрні вмирають за Україну а ми собіс сое дальше вже і квартири та будинки в польщі покупляли мало що
Відповісти
Ужас!позор нашим чиновникам крадіям!
Відповісти
....Василь Нагорний, якого поперли з СБУ, тоді з прокуратури, опісля з адвокатури і нарешті разом з батьком з редакції газети Волинь вже подався у волонтери???
Відповісти
Сьогодні ж день кгб.Всі великі захисники гуляють.Схаменіться люди добрі,бо горе вам буде.Думай народе,демай і борись за свої права,бо це твоя ЗЕМЛЯ.
Відповісти
День жалоби по місту був оголошений ?
Відповісти
День жалоби ,а професіне свято з салютом відзначали...
Відповісти
1. день жалоби не був оголошений по місті,про похорон люди взнавали один від одного.
2. от як справляли проф. свято СБУ ви бачите, а як ще Дмитра з Театрального майдану не вивезли, а парк Лесі Українки співаночки співав, танці танцював то вас засліпило і заглушило.
Відповісти
А що ви хотіли? Що хотіли, те й маєте. Зажили по новому. І нікому Ви не треба зі своїми проблемами.
Відповісти
На бійців усім начхати. Хотіли бути незалежними, от імаем. Скоро не буде Украіни як держави! Жаль.
Відповісти
Останні новини
Волонтер обурений організацією похорону волинського бійця
25 березень, 2015, 15:45
У Луцьку є два мільйонери
25 березень, 2015, 14:55