В Україну прибув 22 російський гумконвой

В Україну прибув 22 російський гумконвой
Дві автоколони МНС Росії з гуманітарною допомогою для Донбасу перетнули державний кордон України й прямують до місць розвантаження в Донецькій і Луганської областях.

Про цей пише "Українська правда".

"На двох прикордонних пунктах пропуску завершилося митне оформлення всіх автомобілів, вони перетнули кордон і почали рух по території Донецької й Луганської областей", - заявили в НЦУКС.

"При проходженні митного й прикордонного контролю жодних зауважень у перевіряючих не виникло. У цій роботі були задіяні й українські митники й прикордонники", - пише російське агентство.

За даними ТАСС, у Донецьк і Луганськ 140 автомобілів везуть понад 1,6 тис. тонн "гуманітарної допомоги". Її основну частину нібито становить насіння для весняних польових робіт – ячменю, кукурудзи, соняшника. Також серед вантажів медикаменти, предмети першої необхідності й продукти харчування.

Це вже 22-га за рахунком колона МНС із "допомогою" для Донбасу.

Як відомо, представники української влади не раз заявляли, що у так званих "гумконвоях" із РФ на Донбас привозять допомогу і для проросійських бойовиків, зокрема – боєприпаси.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
воруючого в народу яйцюка-гройсмана на нари
Відповісти
Та скільки можна скиглити, раша все порушує і робить як їй заманеться. В нас держава, чи село забите в яке можна порушуючи завести все що завгодно і так само вивезти. Зупинили, витрусили все і якщо все гаразд, тоді нехай везуть. Для цього митниця? Чи для того щоб простим людям жилося краще?
Відповісти
А що поганого ,що везуть та помагають !!! Там живуть люди що не мають куди податись !!! А вдома нардепи крадуть!Крадуть ! Крадуть !!!......та синочки чомусь не в АТО ?!
Відповісти
Останні новини
В Україну прибув 22 російський гумконвой
26 березень, 2015, 09:42