Луцьк бере участь у міжнародній туристичній виставці. ФОТО

Луцьк бере участь у міжнародній туристичній виставці. ФОТО
Луцьк представляє туристичний потенціал на міжнародній туристичній виставці.

25-27 березня Луцьк вкотре представляє свій туристичний потенціал на наймасштабнішій міжнародній туристичній виставці UITT «УКРАЇНА – Подорожі і Туризм», що проходить у Києві, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Луцька делегація у складі начальника відділу промоції міста управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Богдана Каліша, директора КП “Центр туристичної інформації та послуг” Анастасії Лопанової, голови ГО «Братство бджолярів Землі Волинської “Ройовий стан”» Володимира Дмитрука, директора ПП “Нові мандри”, виконавчого директора ГС “Туристичний альянс Луцька” Віталія Новицького, директора департаменту інфраструктури та туризму ВОДА Івана Мирки та завідувача сектором туризму ВОДА Віталія Чернеця знайомить усіх охочих з туристичними можливостями Волині та його серця - Луцька.

UITT вісімнадцятий рік поспіль є першим бізнес-майданчиком. Міжнародний Виставковий центр протягом трьох днів стане живим епіцентром переговорів, зустрічей, обміну думками та пропозиціями, збере під одним дахом перших осіб, професіоналів туристичного ринку національного та міжнародного рівня.

Луцький стенд за півдня зібрав багато відвідувачів: усі вони хочуть якомога більше дізнатись інформації про визначні місця краю, про цікаві екскурсійні програми, про готельну та ресторанну базу міста, про туристичні продукти, які здатен запропонувати Луцьк.

Окрім того, на виставці в конференц-залі було зроблено презентацію Луцька, Туристичного альянсу та Волині в цілому для туроператорів, що дало змогу детальніше ознайомити туристичні фірми з туристичними продуктами Луцька, та запропоновано конкретні пакети для туристичних фірм.

На презентації були присутні більше 60 осіб, відбулися розіграші призів двох вікендів до міста Луцька, а також дегустація цукерок “Волинські солодощі” та питних медів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Бунда? Чому її не взяли, таку красуню? Вона б там сама прикрасила б виставку, осяяла б своєю білозубою посмішкою...
Відповісти
Злоба від власного безсилля та нереалізованості не дає спокою?!
Відповісти
турист ніколи не поїде розбитими вщент дорогами.
спочатку треба зробити доїзди до визначних місць, а тоді туристи почнуть їхати самі.
Відповісти
Останні новини
Луцьк бере участь у міжнародній туристичній виставці. ФОТО
26 березень, 2015, 10:57