Жителі Володимир-Волинського району п’ють воду з іржею

Жителі  Володимир-Волинського району  п’ють воду з іржею
Санепідеміологи б’ють на сполох про якість води у селах Бубнів, Ласків, Хотячів, П’ятидні, Льотниче Володимир-Волинського району. Там досі люди п’ють неякісну воду, - інформує БУГ.

Зі слів головного лікаря Володимир-Волинської санітарно-епідеміологічної станції Валерія Оніщука, за таку воду жителі району можуть взагалі не платити.

І школярі, і дошкільнята в районі п’ють іржаву воду. Що буде із нирками дітей через 10 років – ніхто із чиновників на даний момент не цікавиться.

Як сказав Валерій Миколайович – інтересу турбуватися про якість питної води у діючих сільських голів немає, оскільки вони вже подумки чекають виборів, що відбудуться у жовтні. У навчальних закладах Сільця, П’ятиднів, Лудина вода подається із шахтних колодязів, у які вода поступає з ґрунту. А у Красноставі, Свійчіві та ще ряду сіл школи І-х ступенів взагалі немає водопостачання та каналізації. І це реалії 21 століття.

Окрім того, на колегії РДА повідомили, що 30відсотків населення району не мають централізованого водопостачання.

Ще однією проблемою Володимир-Волинського району є відсутність спортзалів у навальних закладах та незадовільне харчування школярів.

Немає у санепідемстанції питань по харчуванню школярів у Лудині, Микитичах, Устилузі та Рогожанах. Там насправді готують обіди з розрахунку на одну дитину 9 гривень 30 копійок як і передбачено Постановою Кабінету Міністрів України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жителі Володимир-Волинського району п’ють воду з іржею
26 березень, 2015, 18:12