Яценюк дасть свідчення Генпрокуратурі

Яценюк дасть свідчення Генпрокуратурі
Генеральна прокуратура почала розслідування заяв про нецільове використання Кабінетом міністрів 7,6 млрд гривень із державного бюджету.

Про це в інтерв'ю телеканалу "Інтер" заявив генпрокурор Віктор Шокін, - повідомляє Укрінформ.

Поки розслідування ведеться "за фактом", але Шокін не виключає, що надалі воно може стати і проти конкретних посадових осіб. Генпрокурор запевняє, що в цьому розслідування не буде недоторканних осіб.

"Ми внесли в ЄРДР кримінальне провадження за фактами зловживань чиновниками Кабінету міністрів України, що призвело до тяжких наслідків - мається на увазі, що було дуже багато вкрадено цих коштів", - сказав він.

"Я розмовляв з цього питання з паном Яценюком. Він погодився давати будь-які свідчення з цих питань, наводити свої доводи. Сподіваюся, що будемо плідно з ним співпрацювати - з'ясовувати всі нюанси цих питань", - додав Шокін.

Як повідомляв Укрінформ, про зазначене розкрадання за підсумками перевірок заявив екс-глава Державної фінансової інспекції Микола Гордієнко, відсторонений нині від посади. Гордієнко запевняв, що "корупційні схеми в Україні очолює особисто прем'єр Яценюк".

Зі свого боку Яценюк звернувся до Генпрокуратури з проханням розслідувати звинувачення Гордієнка на адресу уряду, назвавши їх в той же час "спробою повторення сценарію політичної кризи 2005 року".

"Ті ж організатори, ті ж актори, тільки результат буде іншим, тому що єдність уряду, Президента і коаліції, яка підтримує зміни в країні, нікому не вдасться порушити... Уряд робитиме свою роботу, буде ганяти кожного корумпованого чиновника - звільняти, садити. Тому вже зараз нехай виходять на прес-конференцію, бо буде пізно", - заявив Яценюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
головних ворюг яйценяка і парашанка з конфіскацією на нари довічно!!!!!!!!
Відповісти
головного ворюгу яйценюка з бандою вора гройцмана з сук.гонтаревою з конфіскацією і націоналізацією майнана нари за пограбування народу драконівськими завищенними комунальними тарифами і непроведеннями індексацій зарплат і пенсій! вори при владі ганьблять україну обкрадаючи громадян!!!
Відповісти
І коли вже кролік сяде за награбоване?
Відповісти
Останні новини
Яценюк дасть свідчення Генпрокуратурі
27 березень, 2015, 08:15