«Шкільний автобус» дістався Лукова

«Шкільний автобус» дістався Лукова
У селищі Луків Турійського району обласна влада передала місцевій школі ключі від нового автобуса - у цьому навчальному закладі навчається 350 дітей різного віку, з яких понад півсотні доїжджають із навколишніх сіл Сомин, Відути, Новосілки, Окунин, Комарів та Білич.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Потреба в шкільному транспорті була доволі відчутною. Як каже директор школи Олексій Москалюк, раніше для перевезення учнів орендували автобус у місцевого ПМК-198. Однак цей транспортний засіб був малий та необладнаний для підвезення дітей до школи. Нині ж, завдяки допомозі від влади, школа отримала комфортний шкільний автобус.

Присутній на урочистостях голова облдержадміністрації Борис Клімчук зазначив, що місцева школа входить до переліку трьох однотипних освітніх установ області, які потребують реконструкції.

«У Любитові школу вже відремонтували, нині тривають ремонтні роботи у Смідині Старовижівського району, а вашу почнемо реконструювати у 2013 році. В наступному році зробите проект будівництва та відкоригуєте навчальну програму, аби будівельники зробили роботи за п’ять місяців та не зашкодили учням здобувати знання. У вас необхідно збудувати спортивну залу та корпус для молодших класів», - пообіцяв губернатор.

Довідка:

Нинішнього року на Волині для потреб школярів Любомльського, Старовижівського та Турійського районів придбано шість автобусів на майже 2 млн грн.

Загалом за час дії реалізації програми «Шкільний автобус» в області придбали 120 автобусів, з них - дві третини за кошти місцевих бюджетів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Шкільний автобус» дістався Лукова
21 грудень, 2011, 17:18