Соціальні пакунки від волинського благодійного фонду

Соціальні пакунки від волинського благодійного фонду
Малозабезпечені, сім'ї погорільців, а також родини переселенців вже нині отримують допомогу від благодійників ­ соціальні пакунки.

Ініціатива належить БФ "Європейський вектор". Тим часом гуманітарну допомогу (одяг і взуття для дорослих та
дітей), а саме таким є вміст соціального пакунка, передали німецькі партнери фонду ­конвойна група "Вальдек Франкенберг" (голова правління Вільфрід Фогель).

Таку співпрацю майже п'ять років тому започаткував меценат благодійного фонду "Європейський вектор" Сергій Мартиняк.

Відтак, щороку закордоні меценати передають необхідні речі (медобладнання, меблі) лікарням, інтернатам, школам, а соціально незахищені краяни отримують одяг і взуття.

Тим часом соціальні пакунки представники "Європейського вектора" вже передали для майже півсотні волинських родин, які наразі найбільше потребують такої допомоги.

З-­поміж них є і 2 сім'ї переселенців із Дебальцеве, що у Донецькій області, які нині проживають у Рожищі. А також багатодітній родині із Красного Луча (Луганська область), яка оселилася у селі Рачин Горохівського району, допомагають не вперше.

Так, на прохання Сергія Мартиняка, вони передали дитячий одяг та взуття для вихованців школи­-інтернату, що у місті Сєвєродонецьк на Луганщині. Там живуть сироти, а також батьківські діти віком від 5 до 18 років. А Дніпропетровська обласна клінічна лікарня імені І.І. Мечникова, куди доправляють поранених бійців, отримала від меценатів медичні матеріали виробництва провідних німецьких фірм.

Керівник фонду Галина Ведрич розповіла, що цьогоріч німецькі партнери допомагають не вперше. Так, на прохання Сергія Мартиняка, вони передали дитячий одяг та взуття для вихованців школи­-інтернату, що у місті Сєвєродонецьк на Луганщині. Там живуть сироти, а також батьківські діти віком від 5 до 18 років.

А Дніпропетровська обласна клінічна лікарня імені І.І. Мечникова, куди доправляють поранених бійців, отримала від меценатів медичні матеріали виробництва провідних німецьких фірм.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Соціальні пакунки від волинського благодійного фонду
27 березень, 2015, 15:52