Постраждалих від обвалу переселять з готелю в гуртожиток, бо дорого

Постраждалих від обвалу переселять з готелю в гуртожиток, бо дорого
Мешканців першого і другого під'їзду обваленої 10 червня п’ятиповерхівки у місті Луцьку найближчим часом хочуть переселити із готелю «Світязь» у гуртожиток медичного коледжу, адже денне утримання цих людей міському бюджету обходиться у 15 тисяч гривень.

Про це повідомив луцький міський голова Микола Романюк, пише Четверта влада.

Тим часом люди задоволені наданим житлом у готелі. Про це розповідають самі постраждалі.

«О дев’ятій ранку в неділю ми вже мали ключі, тут гарно спрацювали, оперативно. Годують тричі на день, тобто все гарно, нарікати немає на що», – розповідає мешканець 27-ї квартири Андрій Мельничук.

За його словами, кожній сім’ї видали по двомісному номеру.

«Тобто організовано все непогано. Питання тільки наскільки довго оте все буде. Поки що другий день, але другий день, поки що, все гарно організовано. Скільки воно буде тривати то ми не знаємо. Щодо грошей, то ще нічого не знаємо, в перший день обіцяли, що кудись йти, але, наскільки я знаю, то ніхто не отримав ні копійки. Це те, що я знаю, про мене, моїх сусідів. Може, ті хто постраждалі, в кого похорони, то тим дали», – додав Андрій Мельничук.

Деякі мешканці хотіли, щоб їх поселили до готелю «Лучеськ», але у зв’язку з ремонтними роботами у ньому, їх все таки поселили до «Світязю».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ужас який совдеп
Відповісти
15 тис в день. Відселено мешканців 8-ми квартир. На одну сім'ю списують 1850,00 грн. Цікаво хто власник готелю? за 1850 грн можна винайняти дво, або трьохкімнатну квартиру в Луцьку на місяць!
Відповісти
Если бы ты читать умел и хоть немного темой интересовался, то знал бы, что в отель переселили полностью два подъезда, а не 8 квартир.
Відповісти
Останні новини
Постраждалих від обвалу переселять з готелю в гуртожиток, бо дорого
13 червень, 2012, 14:11