Лучанин у свій День народження переміг в автоконкурсі. ФОТО. ВІДЕО.

Лучанин у свій День народження переміг в автоконкурсі. ФОТО. ВІДЕО.
У Луцьку завершився другий автоконкурс від ВолиньPost – троє переможців отримали свої призи.

Акція тривала 27 березня менше 8 хвилин – за цей час на локацію прибули більше 10 автомобілістів і один чоловік приїхав на велосипеді.

За умовами конкурсу, потрібно було переглянути відео на сайті інтернет-видання. На ролику було знято місце, куди треба було приїхати першим.

Цього разу місце, з якого було знято відео, знаходилось на вулиці Драгоманова 27, біля будинку де знаходиться дирекція Державного історико-культурного заповідника «Старий Луцьк».

Першим в пункт призначення прибув Павло Шепелюк, який, відповідно, виграв картку на двадцять літрів дизельного пального. Павло добирався з з вулиці Чернишевського, де проживає, а про конкурс йому повідомила донька. Окрім того, у Павла сьогодні День народження і він вдячний ВолиньPost за чудовий подарунок.

Другим приїхав Сергій, який є постійним читачем ВолиньPost. Під час першого автоконкурсу Сергій приїхав на вказану локацію шостим, але чоловік вирішив вдруге взяти участь у конкурсі. У момент, коли Сергій переглядав відео завдання, він знаходився на вулиці Ковельській. Тому менше як за три хвилини він доїхав у місце призначення. І у результаті отримав абонемент від спортивно-оздоровчого комплексу «Олімпія».

Третім до пункту призначення доїхав Богдан Михайлюк, який вже вдруге взяв участь в автоконкурсі. Цього разу хлопцю менше пощастило, адже тоді він зайняв друге місце. Впродовж дня хлопець слідкував за оновленням інформації автоконкурсу і за 4 хвилини доїхав до місця призначення з проспекту Волі. Богдан отримав сертифікат від ресторану Patio di Fiori.

ВолиньPost і надалі буде проводити конкурс. Слідкуйте щодня уважно за новинами, щоб не проґавити відео і приїхати в пункт призначення першим. Переможець, як і раніше, отримає 20 літрів палива.

Авто може бути будь-яке, навіть службове (міліція, пожежна тощо). Якщо ви зробите технічне переоснащення мотокоси і приїдете на цьому агрегаті, також можете виграти. А ми неодмінно зробимо репортаж про ваші вмілі руки :)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Класно, повезло переможцю!
Відповісти
а це мій тато)
Відповісти
Сергій КРАЩИЙ!!!
Відповісти
Останні новини
Лучанин у свій День народження переміг в автоконкурсі. ФОТО. ВІДЕО.
27 березень, 2015, 18:08