У ніч з суботи на неділю українці переведуть стрілку годинника вперед

У ніч з суботи на неділю українці переведуть стрілку годинника вперед
Українці в неділю, 29 березня, о третій годині ночі переведуть стрілки годинника на одну годину вперед, інформує Перший житомирський інформаційний портал.

За даними фахівців, адаптація до іншого часового поясу відбувається у кожної людини по-різному, і в середньому становить два-три тижні.

А щоб переведення годинників не спричинило проблем із здоров'ям, лікарі радять дотримуватися нового режиму дня. Зокрема, лягати спати раніше, також не зайвою буде коротка прогулянка на свіжому повітрі. Корисно послухати гарну музику, переглянути розважальні програми і позитивні фільми.

Оскільки переведення годинників припало на період Великого посту, необхідно дотримуватися збалансованої дієти, щоб організм отримував усі необхідні речовини, вітаміни та мікроелементи. У такий спосіб адаптація до нового часу пройде набагато швидше і легше.

Як відомо, уперше літній і зимовий порядок обчислення часу був запроваджений в Англії 1908 року для економії та раціональнішого розподілу електроенергії. Нині на літній і відповідно - зимовий час, переходять у більш як 110 країнах світу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У ніч з суботи на неділю українці переведуть стрілку годинника вперед
27 березень, 2015, 19:39