Яценюк планує перевірити митників та податківців на корупцію

Яценюк планує перевірити митників та податківців на корупцію
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк поставив завдання слідчому апарату МВС провести широкомасштабну операцію боротьби з корупцією в митниці та в податкових органах.

Про це він заявив у п'ятницю, 27 березня, на засіданні колегії МВС, передає кореспондент Укрінформу.

«Прошу слідчий апарат (МВС України - Ред.) сконцентруватися зараз на діяльності митниці й податківців. Це ваше завдання на наступний квартал - розпочати широкомасштабну операцію по боротьбі з корупцією в митниці й податкових органах», - сказав Яценюк.

Він також звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням прийняти «відповідні кадрові рішення по керівництву областей» для того, щоб посилити керівництво обласних управлінь внутрішніх справ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А слідчий апарат МВС випишуть з Америки? Той, що в нас гнилий по своїй суті, тупорилий по рівні освіченості та апріорі продажний:-) Іншого, на жаль, не маємо. Правда, цей апарат зі штанів вискакуватиме, що довести свою профпридатність.
Відповісти
був азіров тепер сеня ура перемога
Відповісти
Шило на мило
Відповісти
нехай спочатку себе перевірить
Відповісти
Підтримую "народ"... і "прєдатєль" теж..
Відповісти
або в тролів криза жанру, або "зарплату" затримують...)))
Відповісти
Ага, його боротьба з корупцією полягає в тому, що за рядовими інспекторами мєнти, чекісти і прокурори табунами ходять. А от верхівку служби ніхто не чіпав і не зачепить. Сам схеми малює, сам гроші п...ть, а керовники тіки звіти приносять
Відповісти
Ось так в коментарях продовжилася війня між Народним фронтом та Блоком Порошенка. А розгорнулася вона у владних коридорах. Порох наніс удар по Сєніному спонсору Коломойському. Сєня дав атвєтку по міністру МЧС, людині Порошенка. Порох наніс удар через Швейцарію по Мартиненку, а Сєня вирішив наїхати на оплот БП - митницю та податкову. Цікаво є у них час хоч трохи звернути увагу на війну з Рашою.
Відповісти
Хай почне з себе покаже приклад! Нехай спробує пожити як прості люди на 1218,00 грн. Вже колись обіцяв автобусом з людьми їздити, і що???
Відповісти
Останні новини
Яценюк планує перевірити митників та податківців на корупцію
27 березень, 2015, 21:00