На вихідні синоптики оголосили штормове попередження по Україні

На вихідні синоптики оголосили штормове попередження по Україні
На вихідних денна температура становитиме не вище шести градусів тепла

Сьогодні та завтра в Україні суттєво похолодає. А в окремих регіонах навіть оголосили штормове попередження, адже буде сильний вітер, ітимуть дощі з мокрим снігом, інформує ТСН.

Удень 28 березня у південних та центральних областях, а 29-30 березня на більшій частині території України – дощі. У суботу в Карпатах та в неділю і понеділок у північних та східних областях ітиме дощ із мокрим снігом. В Україні, крім північної частини, місцями будуть сильні опади.

29 березня відчутне зниження температури вночі та вдень до 1-6°С тепла, на Сході та Північному Сході до 0-2 градусів морозу. 30 березня нічна температура істотно не зміниться, денна - підвищиться на 2-5 градусів.

Державтоінспекція України звернулася до водіїв з проханням бути уважними та обережними на дорогах через складні погодні умови.

"Неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, дотримуйтеся безпечної дистанції, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, обов'язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар або протитуманними ліхтарями", - закликає прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На вихідні синоптики оголосили штормове попередження по Україні
28 березень, 2015, 10:49