Потяг Ковель-Тернопіль-Ковель змінює періодичність курсування

Потяг Ковель-Тернопіль-Ковель змінює періодичність курсування
Щоденний потяг №791/792, який із 6 березня сполучає Ковель зі станціями Рожище, Луцьк, Ківерці, Рівне, Здолбунів, Дубно, Радивилів та Броди, у зв’язку із малою заселеністю з 29 березня курсуватиме чотири дні на тиждень – у понеділок, середу, п’ятницю та неділю.

Про це інформує Укрзалізниця.

Разом зі зміною періодичності курсування, змінюється також час прибуття та відправлення потяга з Тернополя. Відтак, з 29 березня поїзд відправлятиметься з Ковеля о 5:05 та прибуватиме в Тернопіль о 13:02, відправлятиметься з Тернополя о 16:25 та прибуватиме в Ковель о 23:50.

За інформацією пасажирської служби Львівської залізниці, за увесь період курсування найбільша середньодобова населеність потяга склала 34 місця на ділянці Рівне-Тернопіль.

Найменшим попитом користується проїзд у потязі від Луцька до Рівного та з Рожища до Тернополя – всього 1 місце середньодобової населеності. Загалом же в складі потяга курсує 4 вагони, для пасажирів доступне 221 місце.

Додаткову інформацію щодо розкладу руху поїздів на Львівській залізниці можна отримати за телефонами довідкових служб на вокзалах та станціях (довідка головного вокзалу станції Львів (032)226-20-68, 226-15-95).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: залізниця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хоча б сказали які вагони... старі "загальні" чи щось "більш-менш"? якщо перший варіант, то вже краще маршруткою...
Відповісти
Конюшні брежнєвські з тараканами і провідничками горластими.
Відповісти
Поки 1 купейний і 3 плацкартні: 2 класично плацкартні і 1 загальний (дешевший), хоча судячи зі статистики продажу в "непікові" дні при щоденному курсуванні, в тому загальному можна спокійно лежаче місце зайняти без проблем. А ви що "більш-менш", Хюндай хотіли? Та при 3-5-годинній чи довшій подарожі краще вже старі радянські вагони, ніж щось нове з чисто сидячими місцями.
Відповісти
А хто-небудь може пояснити, чому цей потяг не пустили через місто Кременець?
Відповісти
Як збудують пряму вітку з Кременця в Тернопіль, так може і пустять. І ще електрифікують... А зараз завертати на тупікову недіючу вітку, де вже давно пасажирські поїзди не ходять - з якого дива? А як би й була неелектрифікована лінія, то дешевше електровозом до Красного їхати і по Тернопільській вітці назад через Золочів-Зборів, ніж тепловозом тонни соляри палити, а елекрифікувати дорого і потенційно завідома нерентабельно. Так що проект вітки Кременець-Тернопіль абсолютно безглуздий і славне місто Кременець побачить пасажирський поїзд не в найближчі кілька століть!
Відповісти