Праовоохоронці вилучили у волинянина багнет

Праовоохоронці вилучили у волинянина багнет
Житель Волині зберігав у себе вдома холодну зброю, походження якої з’ясують міліціонери в ході розслідування кримінального провадження, повідомляє СЗГ УМВС Україниу Волинській області.

Незважаючи на всі застереження та роз’яснення правоохоронців про настання кримінальної відповідальності, не всі громадяни добровільно здають зброю, боєприпаси та вибухові речовини в органи внутрішніх справ.

Тож під час проведення операції "Зброя та вибухівка" працівники Іваничівського райвідділу УМВС України у Волинській області виявили у жителя одного з сіл металевий предмет, ззовні схожий на багнет.

Аби встановити, чи є знахідка холодною зброєю, її відправили у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

Матеріали за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 263 Кримінального кодексу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Міліціянти молодці! такого правопорушника піймали! браво))
Відповісти
Не путайте гвинтівку із рушницею.
Відповісти
не брали? Чи це не зброя?
Відповісти
Потрібно представити до нагороди даних міліціонерів. Ще звання позачергово дати.
Відповісти

Звісно, ну надзвичайно резонансна справа ,доблесні волинські міліціянти викрили порушника , що багато років ховав у хліві на стінці та у селі колов свиней предметом зовні схожим на багнет !!! Ну дісно, порівнюючи з " мажорними волинськими сафаристами", яких випустили навіть не порушивши кримінальних справ, сільському дядькові за предмет для коління свиней " світить"десь таки рочків зо два. І це реально в наших умовах ,і з нашим " гуманним та непідкупним" судом Ну яка стидоба, які нікчеми працюють в органах правопорядку, які бездарі і корупціонеи керують обласними та місцевими управліннями міліції
Відповісти
В рушниць не буває багнетів. У гвинтівок - є... То що вилучили? І взагалі: напівіржавий столітній раритет тільки мєнт із дуже хворою уявою формально може віднести до "холодної зброї".
Відповісти