Терористи «ЛНР» вирішуватимуть, хто матиме право на їжу

Терористи «ЛНР» вирішуватимуть, хто матиме право на їжу
У самопрогролошеній республіці ввели талони на харчування.

У так званій ЛНР ввели талони на харчування в соціальних їдальнях "з метою забезпечення належного контролю та підвищення ефективності роботи", - передає Еспресо.TV з посиланням на Інформатор.

Згідно з "офіційною" інформацією "Міністерство праці та соціальної політики ЛНР", система талонів вводиться в так званих соціальних їдальнях.

Списки осіб, які отримають право на безкоштовне харчування будуть складати і затверджувати адміністрації міст і районів самопроголошеної республіки за погодженням з тим самим "Мінпраці". Критерії розподілу талонів і порядок їхнього розповсюдження поки невідомі.

Талони на харчування - частина системи забезпечення населення товарами, була популярною в Радянському Союзі з самого моменту його створення у 1917 році, через політику «воєнного комунізму».

Картки (талони) встановлювали певні норми споживання товарів на людину в місяць, тому така система називалася також нормованим розподілом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хоч від ожиріння не страждатимуть лугандони.
Відповісти
Бандерляку на гиляку
Відповісти
Це якщо їсти, а якщо комусь понюхати хоча б? Чи лизнути?
Відповісти
Да хватит брехать. Нет там голода. А с первого апреля вместо гривен будет рубль. И тарифы не повышаются и транспорт ходит. Мозги включите, потеряли вы Донбасс и 20% ВВП.
Відповісти
Такой Донбасс Украине и нахер не нужен ,варитесь и мародерствуйте там дальше и рубль свой совковый жрите .
Відповісти
хоть монгольські тугрики - жити від цього в мирі вони не стануть, бандити і кацапські найманці з вулиць не зникнуть, світові стандарти життя не прийдуть, а от до рівня кацапії дістанетесь точно))
Відповісти
Конечно брехня. В лугандонии не только деревянный но и доллар с евро в ходу будут! Правда, где энту мультивалюту брать простому данбасянину - маладые республики пока не знают.
Відповісти
держава кацапія не дає хліба? звісно, в гумконвоях везе зброю))
Відповісти

Только красть, грабить и искать виноватых в своих бедах это , не в бровь,а в глаз, про люмпенов- гопников с Даунбасса.Ты бы партизан курнул чего - то к копанке, как обычно все ваши "трудяги" и тебя бы "злого" попустило, о глюках своих нам бы не рассказывал.И кто тебе доктор?
Відповісти
В копанке работают за еду украинские вояки. Набери в поиске здесь, на ВолыньПост цифру 703. Их с октября ищут. А они ишачат в Копанках за миску похлебки. Я не так давно был в Луганске. Здесь нет Украины. Здесь нет укропского ТВ, мало украинского товара. Здесь нет украинских флагов. И ополченцы пообещали в случае нападения всех 250 тыс укропов отправить в рабство. А вы Скачите и будет вам сытно и тепло. Хехе
Відповісти
пиши фантастику, кацапський троль, кісєльов тобі премію може дасть, а путлєр у животік поцьомає)
троляка, вгадай, чого путлєр не визнав та не приліпив до раші малороські псевдо республіки?
щоб потім не мати зобов'язань їх годувати і утримувати ледарів-маргиналів.
Тому і жрачка там тепер по талонах - кАмунізьм прийшов, однака...але нічого, кабздон духовно підкормить, поречніков приласкає, кирил все всім відпустить, не очкуй, троляка))
Відповісти
Ипанутый ты кокойты федя. Стекломой кончилсо?
Відповісти
Процветающая ленерия today: http://24tv.ua/news/showNews.do?lugansk_zavdyaki_lnr_peretvorivsya_u_mistoprivid&objectId=559767
Печальное зрелище.
Відповісти
Останні новини
Терористи «ЛНР» вирішуватимуть, хто матиме право на їжу
29 березень, 2015, 11:15