Ярош пропонує розпустити Генштаб

Ярош пропонує розпустити Генштаб
Нардеп і лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош вважає, що для створення нової армії спочатку потрібно розпустити Генеральний штаб.

Про це він сказав в інтерв'ю LB.ua, - повідомляє Еспресо.TV.

"Генштаб ліквідується як головний орган управління на тиждень. Нічого на фронті це не змінить все одно. Але весь генералітет, який є, треба повністю зняти. Потім, і то дуже обережно, по одному радниками їх можна зарахувати, з окремих питань. Майже в усіх частинах є полковники, офіцери потрібного рівня. Один-два таких офіцера можуть дати фору будь-якому генералу. У мене комбати дадуть фори армійському комбригу", - заявив лідер "Правого сектора".

Далі Ярош пропонує переформатувати військові частини і створити кілька професійних бригад з гарним забезпеченням і високими зарплатами.

"Хороша ідея - створити елітарний підрозділ, штурмову професійну бригаду з високим рівнем зарплати, вона була б прикладом для інших частин. На певному етапі, чув, американці були готові тренувати таку бригаду за свій рахунок. Все, що було необхідно, - подати заявки на озброєння. Міністерство оборони цього не зробило і не пішло на створення такого підрозділу", - сказав Ярош.

"Хто реально зараз готовий міняти армію? Ну, Полторак принаймні готовий на це... Але потрібно діяти. Троцький, коли будував з нуля, на основі червоної гвардії сформував дуже боєздатну силу за короткий термін. Але це потрібно робити без оглядки кожен раз, "а що ж нам скаже закон". Є військова необхідність. Треба брати на себе відповідальність", - заявив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з якого часу такі уроди рулять в генштабі
Відповісти
дуже даалеко до рівня Троцького!
Відповісти
він хоч день служив в армії
Відповісти
жидівський викормиш
Відповісти
Герой, раненый в задницу ещё голос подает. Беня сбежал, теперь хрен что получишь
Відповісти
Правильно
Відповісти
Себе нехай розпустить! На Сході скрізь де є представники ПС досі йде стрілянина (Пески, Широкино), а де їх немає - там тиша!!!
Відповісти
"патрійот" там де немає ПС гуляють терористи з лугандонії
Відповісти
молодець Ярош, всіх тих щурів давно треба гнати
Відповісти

Хороші міркування. Дійсно, управління військами : Генштаб треба максимально змінити. Елементарно- довіряти теперішнім товстопузим геншабовськім генералам, котрі приміром схвалювали розвал армії, а тепер планують секретні бойові операції НЕ МОЖНА. Ці особи при максимальному матеріальному забезпеченні , не нюхаючи пороху не маючи бойового досвіду ,дослужилися до широких лампасів та золотих погон. Через таких " ганаралов" і сталися : Іловайськ, Дебальцеве, неконтрольований кордон з Ерефєєю, і цілий вузол тяжких військових негараздів.
Відповісти
є один момент. в Азов служити йдуть . А з ЗСУ не дуже рвуться.Шукати причини цього явища . Виправляти. ПЕРЕМАГАТИ.
Відповісти
Шановні модератори прошу вас блокувати можливість кометування новин про Яроша, ПС, Данильчука. По причині засилля (червоних півників) тролів.

Р.s. Уявляю собі пост про народження трійні і під ним "трольський" комент (гроші ж треба відпрацювати):
- Якщо б не Данильчук то дітей народилося б 4 а не три, і взагалі подруга моєї бабусі казала, що Ярош антихрест!1!
Відповісти
Останні новини
Ярош пропонує розпустити Генштаб
29 березень, 2015, 19:56