На Волині видали сотий біометричний паспорт

На Волині видали сотий біометричний паспорт
У центрі обслуговування громадян «Паспортний сервіс» Волинської філії державного підприємства «Документ» видали перший 100-й біометричний паспорт.

Власницею документу з безконтактним електронним носієм стала жителька Ковеля Валентина Лавренюк, - повідомила Людмила Приймачук.

«Про те, що в Луцьку біометричні паспорти видають не лише місцевим жителям, але й іногороднім, дізналась від знайомих.
Зателефонувавши у ДП «Документ», дізналась, що при ньому справді існує центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс», де надають послуги з оформлення паспортів незалежно від місця прописки», - розповідала Валентина Лавренюк.

Про те, що паспорт готовий, дівчину повідомили смс-повідомленням, а вже у Луцьку дізналася, що стала власницею сотого біометричного паспорта.

«З початку року до нас звернулось із заявами про оформлення термінового біометричного паспорта, що видається за 7 робочих днів – 63 особи, нетермінового - 160. За послугами до
«Паспортного сервісу» звертаються також і ті громадяни, що бажають отримати закордонний паспорт нового зразка, але без так званого чипу. Такі паспорти отримали - 122 громадян у терміновому порядку, та 369 за звичайними термінами», - зазначив директор ДП «Документ» у Волинській області Валерій Войнаровський.

За словами Валерія Войнаровського, найбільше до ДП «Документ» звернулося жителів обласного центру, Горохівського, Луцького, Ківерцівського районів. Окрім волинян, у Луцьку отримали паспорти жителі Рівненської, Тернопільської, Львівської і навіть Донецької областей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
И поедет она в Европу, баз визы !
Відповісти
Дякую, колеги!На мене можете не посилатися -це не принципово. Але приємно:-)
Відповісти
все-таки, якщо в паспорті немає штампу про прописку можна отримати закордонний паспорт чи ні?
P.S. На сайті міграційної служби написано що можна, а в грудні на "Кравчука" - відмовили...
Відповісти
банальна реклама
Відповісти
Коли можна буде і чи взагалі чи можливо буде ним користуватись?
Відповісти
А толку, коли нам безвізовий не світить ще довгі роки!?
Відповісти
толк в тому що всі закордонні паспорти тепер біометричні, тільки за вибором особи вона замовляє з відбитками, або без. Звичайний паспорт як раніше тепер отримати неможливо
Відповісти
МОЖЛИВО! я лише не розумію, для чого писати неперевірену інформацію, лише чутки в таких спільнотах? для чого грузити у сумніви інших людей? якщо комусь знадобиться чітка і точна інформація, вони звернуться безпосередньо у паспортний стіл, а не будуть заморочувати голову мільйоном неаргументованих думок, які ви тут виливаєте.
Відповісти
що ви всі чєшите? дійсьний і один і другий вид паспорту і зроблять той, який бажає особа. але ,якщо все ж таки, все вдосконалюється, то з часом, на мою думку, буде актуальний лише біометричний. ми нічого не втрачаємо і не здобуваємо від звичайного закордонноо паспорту так само як і від біомметричного. для чого тут свої незлагоджені думки писати??? це є вибір кожного з нас, але ж ні, "облити г*ном іншого"- святе.
Відповісти
Чим відрізніються і як , на що впливає "паспорт нового зразка, але без так званого чипу."Тобто його варто робити чи ні? У яких випадках необхідно робити з чіпом? Тобто , що втрачається, якщо без нього?
Відповісти