Лучани та переселенці проводитимуть разом дозвілля

Лучани та переселенці проводитимуть разом дозвілля
Молоді активісти пропонують переселенцям долучитися до соціального проекту «Діалог», що реалізується в рамках програми Британської ради «Active Citizens Ukraine».

Ініціаторами виступили представники СГО «Молодіжна платформа». Також партнерами проекту виступила ГО «Самопоміч», - повідомляють у ГО "Переселенці Криму та Донбасу".

Проект «Діалог» передбачає серію заходів, спрямованих на організацію спільного дозвілля лучан та внутрішньо переміщених осіб (переселенців), створення вільного творчого простору поза жанрами та обмеженнями, адаптацію переселенців у Луцьку.

Це такі заходи, як вечір акустичної музики і вечір польської культури, English Club, вечір літератури Сходу, майстер-клас «Писанка» для дітей, перегляд фільму «Мамай» та його обговорення, квести містом та екскурсія у Луцькому замку.

«Ми вдячні молодим активістам за їхню ініціативу та з задоволенням приймемо участь у заходах, які вони для нас підготували. Дуже важливо те, що заходи створені як для дорослих, так і для дітей, розраховані на адаптацію наших людей у місті Луцьк, розширення коло знайомств, знайомство з історією, культурою, традиціями Волині», – зазначила член громадської організації «Переселенці Криму та Донбасу» Яна Агеєва.

Перша зустріч в рамках проекту «Діалог» відбудеться вже 31 березня о 18:00 в фотостудії АРТрум (Луцьк, вул. Івана Франка, 44в). Це буде вечір знайомств та акустичної музики.

З більш детальною програмою заходів проекту «Діалог» можна ознайомитись на офіційному сайті ГО «Переселенці Криму та Донбасу».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани та переселенці проводитимуть разом дозвілля
30 березень, 2015, 18:41