Волинянка здобула «золото» на чемпіонаті Європи з вільної боротьби

Волинянка здобула «золото» на чемпіонаті Європи з вільної боротьби
У польському місті Валбжиху днями закінчився перший історичний чемпіонат Європи з вільної боротьби серед спортсменів до 23 років.

У командному заліку збірна команда України з 50-ма очками – на третьому місці. Попереду росіянки (56) і білоруски (51), - повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрація.

До складу національної збірної команди України увійшли учениці Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності та завоювали дві медалі.

Так, майстер спорту України міжнародного класу, вихованка Ковельської школи боротьби Лілія Горішна стала чемпіонкою у ваговій категорії 53 кг.

На шляху до європейського «золота» дівчина впевнено «розправилась» із Перою Дімітровою з Болгарії (перемога «на туше» за 1 хв. 42 сек.), азербайджанкою Салмаз Хашімзаде (перемога на «туше» за 2 хв.) та у фіналі з Іриною Курачкіною з Білорусі 13:2. Тренує спортсменку – Заслужений тренер України Анатолій Милехин.

Майстер спорту України, вихованка Іваничіської школи боротьби Оксана Гергель у ваговій категорії 60 кг виборола бронзову медаль. У ½ фіналу Оксана поступилась майбутній чемпіонці Петрі Оллі з Фінляндії, а в поєдинку за третє місце поклала на лопатки болгарку Вікторію Бобеву. Тренує дівчину заслужений тренер України Іван Палій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянка здобула «золото» на чемпіонаті Європи з вільної боротьби
31 березень, 2015, 09:40