У Ковелі на День міста проведуть фестиваль вуличного танцю

У Ковелі на День міста проведуть фестиваль вуличного танцю
У Ковелі на День міста, 1 липня, готуються провести низку заходів, серед яких – конкурси, фестивалі, концерти.

Про це повідомили у Ковельській міській раді.

Урочистості розпочнуться із зустрічі офіційних делегацій у міській раді. Ковель має 11 міст-партнерів у різних країнах, представники яких традиційно мають взяти участь у святі.

Згодом відбудеться урочисте зібрання депутатів міської ради, під час якого відзначать кращих працівників різних сфер життєдіяльності громади за досягнуті успіхи та вагомі результати в роботі.

Оскільки 1 липня Ковель відзначатиме ще й 68-у річницю визволення Ковеля від фашистських загарбників, урочистою ходою під музичний супровід муніципального духового оркестру колона ковельчан та гостей міста вирушить до Меморіалу Слави, де відбудеться мітинг за участю визволителів міста, ветеранів Великої Вітчизняної війни, громадськості.

Відкриття свята Дня міста розпочнеться на центральній площі. Святковим парадом головною вулицею Ковеля пройдуть кращі мистецькі та спортивні колективи міста, вихованці дошкільних та позашкільних установ, кращі спортсмени, вихованці спортивних шкіл, гуртків та секцій, громадських організацій та ін.

Також відбудеться нагородження переможців у традиційному конкурсі до Дня міста «Кращий…». Заслужені відзнаки отримають громадські діячі, талановиті діти, меценати.

У міському парку культури і відпочинку імені Лесі Українки впродовж дня триватимуть культурно-мистецькі заходи: концертна програма на літній естраді, ярмарок народних майстрів.

Вперше у Ковелі відбудеться фестиваль вуличного танцю «M – Jump Open Street Dance».

У культурно-просвітницькому центрі напередодні Дня міста відкриються виставки робіт ковельських художників та ковалів.

Упродовж дня для дітей також передбачається розважальна програма, ігри та забави.

Чимало заходів готують і для прихильників спорту. Їм обіцяють можливість відвідати змагання зі стрітболу (вуличного баскетболу) та шаховий турнір.

Вболівальників футболу запрошують на стадіон «Верес» на матч між командами СК «Апперкот» та ФК «Волинь (U – 19). Також відбудуться «Богатирські ігри» на центральній площі міста.

В урочищі «Любленець» проходитиме чемпіонат України з мотокросу і міжнародні змагання на кубок пам’яті В’ячеслава Шишука.

Свято Дня міста продовжиться вечірнім концертом, що пройде на сцені у центрі міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі на День міста проведуть фестиваль вуличного танцю
13 червень, 2012, 17:11