Луцький гурт може представити місто у Будапешті

Луцький гурт може представити місто у Будапешті
Луцький інді-рок гурт The Substanse потрапив у список 40 кращих гуртів України, один з яких отримає можливість представляти Україну на музичному фестивалі Sziget 2015 в Будапешті.

Протягом усієї весни цьогорічний фестиваль Sziget проводить конкурс серед українських гуртів та виконавців, повідомили представники гурту.

Переможець представить Україну на Sziget Europe Stage як учасник міжнародної програми Your Open Talent Festival 11 серпня поточного року на Острові Свободи.

У понеділок 30 березня організатори опублікували в мережі список 40 гуртів, які обирали серед чотирьох сотень заявок на участь. Гурт The Substanse виявився єдиним представником від Луцька.

Серед інших претендентів на роль музичного представника від України такі гурти, як ONUKA, EPOLETS, Fontaliza, The Maneken, Vivienne Mort, Гапочка та інші.

Переможця конкурсу оголосять 8 травня на гала-концерті в Києві.

Щоб підтримати гурт «The Substanse» у голосуванні слідуйте за групою ВК.

Довідка

Фестиваль «Сіґет» (угор. Sziget) — один із найбільших європейських фестивалів, що відбувається щоліта в серпні з 1993 року на дунайському острові Hajógyári sziget в Обуді (Будапешт). Угорською мовою sziget означає «острів».

The Substanse - це інді-рок гурт з Луцька, заснований у жовтні 2013 року. За півтора роки свого існування гурт встиг випустити ЕР альбом, відзняти кліп на пісню "Fall Down", відіграти концерти на фестивалях "Гогольфест 2014", арт-пікніку Слави Фролової та виступити у кількох містах України. Наразі гурт записує свій перший повноцінний альбом, який з'явиться в мережі тижнем пізніше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: музика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і навщо цей псевдопіар? так само можна й написати що отой чувак який біля театрального на баяні грає, і коли співає то через раз в ноти попадає, представлятиме Луцьк на Вудстоці. Для чого ця пафосна назва статті? Всеодно вони якщо там і будцть то ще не скоро, ці хлопці поряд з такими проектами як Onuka виглядають просто смішно. Хай собі будуть, творчих успіхів і здобуткі, але подати заявку, і обєктивно оцінити участь дві великі різниці.
Відповісти
В назві статті не стверджується, що ці хлопці представлятимуть Україну на фестивалі, але об'єктивно кожен з 40 учасників має такі шанси. Виходить що право на існування мають лише музичні динозаври та гурти з грошима, PR-менеджерами, звукорежисерами та тур-менеджерами. Не розумію до чого ви придерлись пане рокер. А те що вони потрапили в топ 40 вже про щось свідчить.
Відповісти
І тут я з вами повністю згоден.
Відповісти
Стас бог)
рібята ви можите)
Відповісти
Жадність фраєра погубить
Відповісти
а чого добився ти?
Відповісти
Допоможемо хлопцям!!!Луцьк вони також представлятимуть!
Відповісти
Рокер.ти слушно написав. онука - проект. Ми - гурт
Відповісти
Хай для початку вокаліст навчиться співати)
Відповісти
Vasya. Для початку- ні .мені й так норм
Відповісти
Останні новини
Луцький гурт може представити місто у Будапешті
31 березень, 2015, 13:56