Голова Волинської ОДА вручив стипендії діячам культури та мистецтва. ФОТО

Голова Волинської ОДА вручив стипендії діячам культури та мистецтва. ФОТО
У Волинські обласній державній адміністрації відбулося вручення персональних стипендій голови обласної державної адміністрації на 2015 рік.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик разом із заступником голови обласної ради Олександром Пирожиком урочисто вручили персональні стипендії народним артистам та художникам України, ветеранам і пенсіонерам культури, мистецтва та інформаційної галузі Волині, - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

"Сьогодні влада намагається гідно оцінити працю діячів культури, мистецтва та науки, які кожен день роблять неоціненний внесок у культурномистецькитй розвиток області", – підкреслив у вітальному слові голова ОДА. –

Також голова облдержадміністрації Володимир Гунчик висловив сподівання, що невдовзі в Україні настане мир і з’явиться можливість зібрати всіх діячів культури, мистецтва та науки у великій залі та гідно оцінити їхню працю.

Відтак 70 діячів культури волинського краю отримали персональні стипендії голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Голова Волинської ОДА вручив стипендії діячам культури та мистецтва. ФОТО
31 березень, 2015, 15:36