Луцьке житлово-комунальне підприємство за минулий рік заробило 16 мільйонів гривень

Луцьке житлово-комунальне підприємство за минулий рік заробило 16 мільйонів гривень
Доходи житлово-комунального підприємства №3 за 2014 рік становили більше 16 мільйонів гривень, які отримало підприємство за утримання будинків, за платні послуги юридичним особам, за електроенергію жильців тощо.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 1 квітня.

Директор житлово-комунального підприємства №3 Руслан Юлдашев зазначив, що його підприємство обслуговує 671 житловий будинок, а чисельність працівників підприємства становить 211 чоловік при необхідній чисельності 280 чоловік.

«Для попередження передчасного зносу, відвернення аварій і підтримання будинків в технічному справному стані, працівниками ЖКП №3 щорічно проводяться весняно-літні та осінньо-зимові обходи. За результатами обходів на підприємстві розробляються заходи по підготовці житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період, складаються плани, графіки робіт на рік. Ми регулярно проводимо поточні ремонти шатрових рубероїдних покрівель із ремонтом та заміною відповідних пристроїв, ремонтом димовентеляційних каналів та димарів», - мовив Юлдашев.

Заступник луцького міського голови Тарас Яковлев зазначив, що робота ЖКП №3 дійсно покращилась завдяки новому керівництву підприємству. Однак люди далі боргують кошти за надання комунальних послуг. Це, на його думку, значно впливає на фінансове становище підприємства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З яких то пір ЖКП3 стало таким роботящим Самі себе вихваляють в заказних статтях.Мешканці зовсім іншоі думки проних іпро самого Юлдашева хвалька.
Відповісти
Останні новини
Луцьке житлово-комунальне підприємство за минулий рік заробило 16 мільйонів гривень
01 квітень, 2015, 09:44