Луцький театр хоче створити музичний гурт

Луцький театр хоче створити музичний гурт
Театр "Гармидер" анонсував створення музичного гурту.

Останні роки живий музичний супровід і акторське виконання текстів стали невід’ємною частиною вистав гармидерівців, ідеться на сторінці театру.

Це і речитативи у «Містерії любові»; і фортепіанне обрамлення вистави «Таємниця країни сонячних зайчиків»; і музикування на підручних предметах із джазовим співом у театральній грі «Віткацій є / Віткація немає»; і запальні барабани із «декламаційним репом» у грі-читці «Мати».

Ці музичні експерименти не залишали нікого байдужими, оскільки після кожного показу перелічених вистав глядачі запитували про те, чи немає записів композицій, які там прозвучали. А самі гармидерівці, готуючись до вистав, постійно наспівували їх вдома чи на роботі.

"Тому додавши усі ці факти до купи, актори театру «ГаРмИдЕр» прийняли рішення розширити рамки звичної для себе театральної сцени і створити альтернативний музично-драматичний гурт! Склад учасників і стильові особливості звучання гурту ще визначаються, а от назва нового утворення, за гармидерівською традицію, буде точно витягнута із капелюха", - ідетсья в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.