У Ковелі відбувся благодійний фестиваль

У Ковелі відбувся благодійний фестиваль
У Ковелі відбувся перший інтеграційний фестиваль «Наші таланти тобі, Україно!» вихованців громадської організації «Реабілітаційний центр» та школи талантів «Creative Studio».

Дійство відбулося на сцені Палацу учнівської молоді імені Івана Франка, ‒ повідомляє Kowel.com.ua.

Школярі та дошкільнята разом із дорослими читали вірші, співали, танцювали, розповідали про свої родини та захоплення, ділились мріями та планами на майбутнє. Подарували присутнім танець й господарі сцени – народний художній хореографічний колектив «Барвінок» Палацу учнівської молоді імені Івана Франка.

Упродовж заходу глядачі мали змогу обирати конкурсантів, які їм найбільше сподобались, тож, найбільше голосів прихильників отримала вихованка «Реабілітаційного центру» Анастасія Оласюк. Також глядачі відзначили Сергія Якимчука. Серед юних моделей «Creative Studio» кращою визнано Домініку Зінчук.

Підтримати своїх українських друзів приїхали гості з Польщі ‒ Надбужанське Товариство Шанувальників Гміни Дубєнка.

Керівник громадської організації «Реабілітаційний центр» Наталія Славікова переконана, що соціальна інтеграція допомагає інвалідам почуватися у суспільстві повноправними його членами, стає прикладом того, як з обмеженими фізичними можливостями можна мати безмежний талант.

Варто згадати, що перший інтеграційний фестиваль був благодійним: під час його проведення проводився збір коштів на розвиток ГО «Реабілітаційний центр». Упродовж заходу зібрали 750 гривень, які використають на придбання матеріалів та інших засобів для творчості вихованців центру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.