Головного надзвичайника України Бочковського випустили із СІЗО

Головного надзвичайника України Бочковського випустили із СІЗО
Колишнього голову Державної служби надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського випустили з Лук'янівського СІЗО 1 квітня.

Про це ТСН повідомив його адвокат.

За його словами, з ізолятора Бочковський поїхав одразу у лікарню - у нього загострився цукровий діабет та підвищився тиск.

Випустили його під заставу у розмірі майже 1,2 млн гривень. Походження цих коштів майже цілий день перевіряла Державна служба фінансового моніторингу. Шукала кримінальний слід, але, судячи з усього, не знайшла.

Напередодні на волю за ту ж суму вийшов і заступник Бочковского Василь Стоєцький. Звідки він отримав гроші, адвокат підсудного не повідомив.

Нагадаємо, голову державної служби надзвичайних ситуацій та його заступника затримали у минулу середу під час засідання уряду. Обох підозрюють у корупції. Печерський суд постановив залишити їх під вартою на 2 місяці, але надав можливість виходу під заставу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДСНС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не було і не буде. Ура...
Відповісти
Істинно, істинно кажу вам: Хто гроші має, в тюрмі не сидітиме. Так було, так є і так буде. І крук крукові ока не виб'є, хіба кусок поживи відбере.
Відповісти
Істино! ТАК БУЛО І БУДЕ! І НІЧОГО НЕ МІНЯЄТЬСЯ. А МИ СТРАДАЄМО ТИХО МОВЧИМО!!!
Відповісти
Нічого не змінилося і не зміниться, через те що "Походження цих коштів майже цілий день перевіряла Державна служба фінансового моніторингу. Шукала кримінальний слід, але, судячи з усього, не знайшла." І не знайде, бо ці гроші переходять з кишені в кишеню кучці цинічних політиків, які вболівають за свою кишеню, а не за простий люд. Які утримує армію, платить неіснуючі комунальні платежі, платить за освіту своїх дітей і виживає за при високих цінах на ліки. Тримаймося, але вони загонять нас всіх....
Відповісти
Чого накинулись, думали буде краще, бачили очи що вибирали, насолоджуйтесь хоч полопайте. Не ну 1200000 грн і це законно, с получки відкладав. Просніться вже люди...
Відповісти
Влада імпотентів! Один газ по 7 грн зробив, другий всіх у тюрму посадить, вже кум його теж садив!!! А в результаті ПШИК...
Відповісти
Останні новини
Головного надзвичайника України Бочковського випустили із СІЗО
02 квітень, 2015, 08:18