Головний надзвичайник Волині заявив, що хабарі у Київ не возив

Головний надзвичайник Волині заявив, що хабарі у Київ не возив
Начальник управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області Володимир Грушовінчук заявив, що з Волині жодної копійки не було передано київському керівництву надзвичайників як хабар.

Про це стало відомо під час сесії Волинської обласної ради 2 квітня.

Правоохоронці після затримання голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського оприлюднили суми хабарів, які щомісячно обласні управління ДСНС передавали своєму київському керівництву.

За їхніми даними, з Волині до Києва передавали щомісячно 40 тисяч гривень. Начальник управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області Володимир Грушовінчук зазначив, що оцінку діям його керівництва повинно дати слідство.

«Я хочу запевнити усіх депутатів, що з території Волині у Київ жодної копійки не надійшло», - заявив Грушовінчук.

Також у сторону начальника управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області від депутатів облради лунали звинувачення у тому, що його структура займається бізнесом, адже офіційно у минулому році волинські рятувальники заробили майже 3 мільйони гривень.

Грушовінчук відповів, що держава забезпечує його управління лише на 30 відсотків. Мовляв, потреби для особового складу не фінансуються. Він особисто проти того, аби ДСНС у Волинській області надавала платні послуги громадянам, але якщо цього не робити, то фінансувати волинських рятувальників буде ні з чого.

Зазначимо, що однією із найпоширеніших платних послуг ДСНС Волині є надання пожежних підйомників для миття вікон на багатоповерхівках.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, ДСНС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На поліграф його треба.
Відповісти
Працюю під керівництвом цього начальника на протязі певного часу .....порядна людина яка повинна залишитися на посаді.......професійний керівник.....а от деяких замів його потрібно переглянути....
Відповісти
Напевно, належиш до багаточисельної злотої родини чи свояків Грушовінчука, раз так щиро і "безкорисно" вилизуєш цьому "порядному" начальнику. Згадай, як він плакався при п'янках скільки мусів заплатити при Прищавому за генеральські погони. Думаєш, люди це забули. Чи не знають, що за погони треба заплатити п'ятірку, бо в Київ треба дати. Продажна гнида цей клоун. Його не тільки гнати, а садити треба. Відмазки хай Байківцям розказує.
Відповісти
Можливо ти "інший рятувальник" заздриш? Ти нічого не досягнув в цьому житті і лаєш інших без причин. Ти носиш маленькі пагони, живеш з тещою, проблеми в ліжку... От і пишеш несенітниці на людей))) Будь добрішим
Відповісти
Він не возив - возили "кур"єри".
Відповісти
ПІДЛАБУЗНИК,,,,))))
Відповісти
поганого,здають в оренду техніку, отримують гроші, та й практика оператору підйомника потрібна... а тут і гроші отримують і практика безкоштовна... от якби вікна мили безкоштовно - тоді інша справа
Відповісти
значить Бочковського здала таки Волинь?Ну раз не возив то ......
Відповісти
Чого ви, своїми коментарями льєте бруд на людину? Дочекайтесь висновків правоохоронних органів!!!
Відповісти
То Грушовінчук стверджує, що Аваков брехун???? Зайнятися самому Авакову таким треба.
Відповісти
Аваков оприлюднив план, а не звітні папери. До вашого відома в кабінеті Стоєцького пізніше були знайдені схожі папери де навпроти Волині стояли прочерки--------...
Висновок невозив... тим більше Бочковський хотів звільнити його(Грушовінчука)... так що не кривіть душею, не лийте бруду. всі не без гріха, але ця людина достойна і на мою думку, відповідає займаній посаді!
Відповісти
Скільки прочерів там стояло? Може розшифруєте? )))
Відповісти
На рахунок Бочковського і Стоєцького, а також деяких начальників управлінь я повністю згідний, садити їх всіх. Проте хочу сказати, що на мою думку, очіфльник Волинської ДСНС нормальний чолов"яга і достойний керівник, якого вже за 2-3 роки хотіли звільнити Київські головнокомандувачі служби (міністерства) у звязку із неучастю у махінаціях, або не в тій мірі яку бажали. Тому хочу сказати, що на Грущовінчука В.В. не женіть. На його заміну достойного ще треба буде довго пошукати.
Відповісти
До стенки ставити і пулю в лоб і буде порядок
Відповісти
Останні новини
Головний надзвичайник Волині заявив, що хабарі у Київ не возив
02 квітень, 2015, 12:30