Танцювальний Луцьк: Анастасія Михальська

Танцювальний Луцьк: Анастасія Михальська
Сьогодні в рубриці «Танцювальний Луцьк» розповідає про себе Настя Михальська. Вона виступає в колективі «Радість».

Ансамбль виступав в Україні, Румунії Болгарії, Білорусі, Литві, Польщі, Болгарії, Чехії, Росії, Словаччині, Голландії, Німеччині. Колектив є постійним учасником різноманітних конкурсів, фестивалів, де отримує призові місця.

Дівчина ще школярка, але танцями займається уже 12 років. Вона позитивна, весела і наполеглива. Каже, що танець для неї – все.

* * *

Танцями я обожнюю займатися. Бо не уявляю без них ні дня ні хвилини. Ну, не можу я без них!

Танцями у мене займалася мама. Вони мене двоє з бабусею привели. Мені тоді було 4 роки. Спочатку це були бальні танці. А потім я подумала, що народні танці – оце моє.

Танці для мене – все. Ці 12 років минули так швидко. Через рік я випускаюсь і переживаю, як я буду без цієї «Радості». Як бути без танців, не буде цієї атмосфери, без тренера не зможу. Він – неймовірна людина. Він насварить і обніме і скаже, що все буде добре. Дуже важливо, що тренер довіряє нам.

Ми їздили багато за ці роки на різні виступи і перемагали багато. Що б там не казали про наші проблеми в країні, але скрізь нас приймають «на ура», викликають на біс. Ми представляємо нашу Україну за кордоном.

Деколи мені кажуть: подумай про своє особисте, щоб хлопця мати. Але мені добре так, як є – танці і танці. Навчанню це не заважає, але я і не тягнуся до медалей.

Колектив наш дуже хороший. Ми дружні, у нас тут сім’ї створюються і дітей потім приводять. Сюди приходиш, як у сім’ю.

* * *

Що робити після випуску, Анастасія не знає. Але переконана: танець - це її життя. Тож, мабуть, це і визначить подальшу долю дівчини.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пробачте,а подібні статті будуть про кожного учасника колективу "Радість?"не розумію логіки.чим ця дівчинка особлва і відрізняється від решти учасників олективу.краще ж брати інтерв'ю в людей,які мають значні досягнення.а не про всіх танцівників без розбору..
Відповісти
Настя,ти молодець! Так тримати!
Відповісти
BELISSIMO.DYZE GARNO.
Відповісти
А тим що, діти в 4 рокі гралися,а вона вже біля станка, стояла і відточувала рухі, і зараз багато чого досягля.А якщо вашу дитину не надрукували, просто мовчіть.)
Відповісти
Велике вам дякую *-*
Відповісти
Про кращих вже писано і ще буде! А Настя - приклад для всіх звичайний дітей, які займаються, а не вештаються де-попало і з ким попало.
Відповісти
АНАСТАСЫЯ ТИ ПРОСТО КРАСУНЯ,ЖИВИ ТАНЦЯМИ ВОНИ ДЛЯ ТЕБЕ Ы НЫКОЛИ НЕ КЫДАЙ ЇХ
Відповісти
ахахх, відколи всі інші діти стали "звичайними"?
Відповісти
Останні новини
Танцювальний Луцьк: Анастасія Михальська
02 квітень, 2015, 13:00