У Луцьку відбудеться фінальний волейбольний турнір

У Луцьку відбудеться фінальний волейбольний турнір
На майданчиках волейбольного турніру можна буде спостерігати за іграми одразу всіх команд, які брали участь у цьогорічному відкритому Чемпіонаті міста.

У неділю, 5 квітня, у залі обласної дитячо-юнацької спортивної школи (вул. Шевченка, 3) глядачі та палкі любителі волейболу матимуть можливість переглянути матчі фінального туру відкритого Чемпіонату міста Луцька з волейболу серед аматорських команд сезону 2014-2015 років. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради, інформує Волинська правда.

У першій групі боротьбу за найвищі нагороди вестимуть дві луцькі команди: «Олюртранс» і «СКФ Україна», а також «Борідка» з м.Ковель і «Енергія» з м. Млинів Рівненської області.

Першими гратимуть пари «Олюртранс» (Луцьк) і «Енергія» (Млинів), «СКФ Україна (Луцьк) і «Борідка» (Ковель). Переможці цих пар розіграють 3-4 місця, а переможці — звання чемпіона.

Команди Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, «Рівненська АЕС» з м. Кузнецовська і луцька КДЮСШ №1 у другій групі в іграх одна з одною, розіграють підсумкові 5-7 місця.

Початок змагань - о 12:00 год.

Після закінчення турніру відбудеться нагородження команд переможців та кращих гравців чемпіонату кубками, медалями та призами від організаторів та спонсорів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відбудеться фінальний волейбольний турнір
02 квітень, 2015, 13:43