Волинські депутати пропонують перевірити роботу прокурорів

Волинські депутати пропонують перевірити роботу прокурорів
Депутати Волинської обласної ради пропонують перевірити роботу прокурорів та правоохоронних органів, які здійснювали тиск на діяльність окремих підприємців.

Таке рішення прийняли на сесії Волинської облради у четвер, 2 квітня.

Депутат Волинської облради Сергій Слабенкозапропонував перевірити діяльність районних прокурорів, які під тиском Генеральної прокуратури вчиняли неправомірні дії щодо підприємств, які завдали значних економічних збитків країні.

«Ми вже піднімали питання щодо нанесення економічних збитків державі, а саме привласнення грошових коштів під час перевірки діяльності «Волиньліс». В цій справі так і не було вирішення питання, яким чином повинні нести відповідальність підприємства», - сказав Сергій Слабенко.

Депутат наголосив на необхідності перегляду питання землі на озері Світязь і будинків, які там незаконно побудовані, а також взяти до уваги питання, яке раніше вже обговорювали на одній із сесій, - це недоцільність застосування окремих силових підрозділів для проведення звичайної процедури обшуку приміщень.

Крім того, депутат облради Борис Загрева заявив про необхідність включити в перелік питань, які перенаправлять знову до прокуратури, питання щодо діяльності прокурорів, «які за вказівкою Генеральної прокуратури здійснювали тиск на місцевому рівні на районних прокурорів у прийнятті рішень щодо євромайнданівських активістів».

Роботу окремих правоохоронних органів та прокуратури Волинської області вирішили перевірити ще раз на ознаки складу злочину в Генеральній прокуратурі на основі матеріалів, які раніше отримала обласна рада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще нехай Слабенко і Загрева перевірять діяльність апарату Генсека ООН та обєктивність розподілу Божої ласки. Уявіть яка б була тиша, якщо б люди говорили тільки те, у чому вони компетентні і повністю впевнені.
Відповісти
Останні новини
Волинські депутати пропонують перевірити роботу прокурорів
02 квітень, 2015, 13:34