Школярі зніматимуть спортивні ролики*

Школярі зніматимуть спортивні ролики*
Школярі зніматимуть спортивні ролики та зможуть стати не лише їх героями, а й спробувати себе у ролі режисера або ж журі, адже на Волині стартував проект «Будь у формі».

Головний приз за перемогу у проекті - сімейні поїздки в найкращий в Україні аквапарк та на головну спортивну арену країни – НСК «Олімпійський» у якості ВІП-гостей.

На Волині стартує оригінальний проект «Будь у формі», учасниками якого можуть стати як діти, так і їх батьки.

Останні, щоправда, у ролі помічників. Для цього потрібно записати на мобільний телефон або ж відеокамеру свої спортивні досягнення чи рекорди, неординарні способи розминки або ж чемпіонські секрети, поради, як тримати себе у формі чи оригінально зробити ранкову зарядку. Потому відео розмістити у соціальній мережі за адресою vk.com/bud_y_formi. Також там можна буде дізнатися й про деталі проекту, а головне – проголосувати за найцікавіше відео конкурсу.

Тож відчути себе у ролі журі, долучившись до визначення переможців, можуть усі охочі волиняни. Таким чином конкурс «Будь у формі» - максимально демократичний.

Крім того, цей проект відкриє волинянам спортивних зірок краю, яких, на переконання ініціатора проекту нардепа Сергія Мартиняка, є чимало. Водночас герої відеороликів покажуть своїм одноліткам, що здоровий спосіб життя - це стильно.

Переможці отримають у подарунок сімейні поїздки в найкращий в Україні аквапарк та на головну спортивну арену країни – НСК «Олімпійський» у якості ВІП-гостей.

Розрахований конкурс на дітей від 6 до 16 років, тому допомогти наймолодшим учасникам можуть їхні батьки, які вже розгледіли таланти своїх дітей і готові продемонструвати їх загалові.

Проект «Будь у формі» не новий, - кажуть його організатори.

Започаткували його торік, втім тоді конкурс вимушено призупинили, оскільки під час передвиборчої кампанії невідомі багаторазово блокували сторінку в соцмережі.

Тож учасники не змогли викладати ролики, а завантажені відеопрезентації спортивних досягнень були не доступними для голосування. Тоді Сергій Мартиняк пообіцяв, що через політичні інтриги діти не постраждають - і дотримав свого слова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.