Лучан запрошують на перегляд фільму «Спілка мертвих поетів»

Лучан запрошують на перегляд фільму «Спілка мертвих поетів»
Центр інтелектуального дозвілля Луцька запрошує усіх на кіноперегляд американської драми Пітера Віра «Спілка мертвих поетів».

Захід відбудеться у неділю, 5 квітня, о 15:00 у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки (вулиця Шопена, 11), - повідомляють у ГО "Брейншторм".

Стрічка «Спілка мертвих поетів» отримала премію БАФТА за найкращий фільм. У головних ролях знялися відомі американські актори: Робін Вільямс, Роберт Шон Леонард та Ітан Гоук.

У стрічці йдеться про вчителя англійської мови та літератури, який надихає своїх учнів змінити бодай щось у своєму житті і пробуджує у них інтерес до поезії та літератури.

«Дія фільму відбувається у підготовчій школі міста Велтон у штаті Вермонт. Джон Кітінґ – новий викладач англійської мови у консервативному коледжі. Кітінґ надихає учнів відродити «Товариство мертвих поетів», а на своїх заняттях допомагає кожному юнакові знайти свій власний голос у безликому хорі, відкрити для себе прекрасний світ природи та поезії. Результат боротьби студентів за право самовираження — трагічний, а цей фільм нікого не залишає байдужим», - йдеться у спойлері до стрічки.

«Такі фільми потрібно показувати в школах, найпотужніший моральний посил молоді, яка ще не визначилася в житті. Чуттєве, тонке і розумне кіно», - писали критики.

Вхід вільний.

Детальнішу інформацією про кіноперегляд можна отримати на сторінці у соціальній мережі.

Докладніше про діяльність організації «Брейншторм» в соцмережах: ВК, ФБ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кіно
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан запрошують на перегляд фільму «Спілка мертвих поетів»
03 квітень, 2015, 11:40