Секрети кухні: різото з грибами. ВІДЕО

Секрети кухні: різото з грибами. ВІДЕО
Шеф-кухар луцького ресторану Patio di fiori Ділшод Авазов розкриває таємниці приготування страви різото з грибами.

Він пояснює, як зробити страву смачною і яких елементарних правил треба дотриматися, або розкрити смак усіх інгредієнтів.

У своєму рецепті кухар використав рис арборіо, білий гриб, часник, цибулю, трюфельну пасту, петрушку, пармезан, вершкове масло, біле вино, оливкову олію, курячий бульйон та сіль.

Спочатку Ділшод нагрів сухий рис на пательні. Потім додав туди часник та цибулю. І тільки після цього – оливкову олію, а за нею – біле вино. Кухар не рекомендує готувати це на тефлоновій пательні, бо в цьому рецепті треба, аби рис трохи прилипав до покриття.

«Коли багатошарова рисинка прилипає до дна пательні, а потім ми її відриваємо, вивільняється клейка речовина. Саме вона потім формує тягучу консистенцію. На тефлоновій і керамічній пательні такого ефекту не буде», - пояснив шеф-кухар ресторану Patio di fiori.

Під час такого обсмажування поступово треба додавати бульйон.

На іншій плиті Ділшод Авазов підсмажив гриби з трюфельною пастою на оливковій олії та вершковому маслі. Туди ж додав рис та петрушку з пармезаном. Сіль – вкінці готування.

Головне завдання під час приготування цієї страви – постійне помішування, переконує кухар. Приблизно через півгодини різото з грибами готове.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цікаво! дякую за відео.
Відповісти
дякую Волиньпост за цю рубрику
Відповісти
Шановний Ділшот. Я ні на мить не сумніваюсь у ваших кулінарних знаннях, але ви настільки нудно і статично розповідаете про страву, що можна просто заснути. Невже неможна паралельно з приготуванням різотто розповісти про його виникнення, але не так як у школі на уроці історії, а якось цікаво на приклад як історія виникнення булочки з родзинками?(якщо ви звичайно її знаєте).варто Вам напевно подивитись кулінарні шоу для того що б зрозуміти про що я говорю.
Відповісти
Историю возникновения блюд, булочек и прочего поищите в google,а если Вам, гурман, нудно смотреть эти видео, то не утруждайте себя и наблюлайте за приготовлением блюд по телевилению, там Вам всю информацию подадут в лучшем виде и сказки про историю возникновения булочек расскажут.
Відповісти
Це відео для тих, хто дійсно хоче навчитися правильно готувати. А кулінарні шоу, для марнування вашого часу.
Відповісти
Саме так і радить готувати Джеймі Олівер,за винятком часнику. Щодо сковороди,дуже цікаво.
Відповісти
Это быдложрач. Рис в ризотто как правило белого цвета.
Відповісти