На Волині мертва жінка тиждень пролежала у замкненій квартирі

На Волині мертва жінка тиждень пролежала у замкненій квартирі
У Нововолинську тіло жінки похилого віку виявили у замкненій квартирі.

Мертва жінка пролежала у квартирі майже тиждень, - повідомляє БУГ.

Проживала жінка одна у квартирі багатоповерхового будинку на Шахтарському мікрорайоні, мала психічні порушення, тому перебувала на обліку в лікарні.

Сусіди жінки почули неприємний запах із її помешкання і звернулись до дільничного інспектора міліції. Він, своєю чергою, зв’язався із родичами жительки, які відімкнули двері.

На місце події прибула оперативна група правоохоронців, медиків та працівники пожежно-рятувальної частини. Так, як в квартирі був нестерпний запах, для того, щоб винести тіло, рятувальники використовували апарати стискування повітря, – про це повідомили заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки Нововолинського міського відділу МВС України у Волинській області В’ячеслав Мартинюк та начальник державної пожежно-рятувальної частини № 5 Нововолинська Безека Руслан.

Фактів насильницької смерті та тілесних ушкоджень не виявили. Наразі триває дезінфекція та дії щодо ліквідування запаху у квартирі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Він, своєю чергою, зв’язався із родичами жительки, які відімкнули двері"..оце вже родичі, знаючи, що жінка хвора, на тиждень про неї забули.
Відповісти
Ти мав на увазі що тепер вони з’являтимуться частіше на квартирі.
Відповісти
Ой повірте, і зовсім не на тиждень, а набагато більше... Зате дійсно, зараз з'являтимуться частіше)
Відповісти
Якби я не стикнулася з цим особисто, могла би повірити.А насправді приїхало два міліціонера, подивились, склали протокол і поїхали.А всі проблеми по виносу тіла і дезинфекції квартири- це були мої проблеми за мої гроші, без всіляких" апаратів стискування повітря"Я тоді пережила справжній шок, такі проблеми тільки на плечах рідних, держава в таких речах на допомагає, навіть служби такої не існує.
Відповісти