Двоє волинян загинули в АТО

Двоє волинян загинули в АТО
В зоні АТО загинуло двоє жителів Ківерцівського району.

Це мешканці села Суськ - Карпюк Андрій (1990 р.н.) та Степанов Дмитро. Військові несли службу під Авдіївкою, - про це йдеться на Ківерцівському районному інформаційному порталі.

Хлопці мріяли на Паску прийти у відпуск та під час виконання бойового завдання двоє друзів підірвалися на міні. Вічна пам'ять Героям України! Нехай земля ВАМ буде пухом! Висловлюємо співчуття рідним та близьким... ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і знову пацани віддали життя( слава героям.
Відповісти
Во- первых это чьито дети,во-вторых их призвала страна в которой они жили,они дейтвительно герои,а вот вы действительно дебыл и ничего человеческого в вас нет.
Відповісти
Людей безвинних однознвчно шкода, ала ти "терминатор" все правильно написав! Просто відмивають порошенко-яценюки гроші ось і все!с Треба підніматися!!!
Відповісти
Що означає *Герої не вмирають*? Що за брєд... хлопців нема!!! Як не вмирають, як в мами нестало сина, а в дітей тата, в жінки чоловіка... От як не вмирають??? Да не тіште ви нікого... вмерли герої і крім своїх рідних нікому вони не нада... через місяць забудуть всі... ВМЕРЛИ ГЕРОЇ!!!
Відповісти
шкода, що ідуть з життя ті, хто хотів жити, хто ще не встиг нажитися, хто недолюбив.... Чому Бог забирає кращих...Постає питання: заради чого? Заради своїх ненароджених дітей, чи заради матерів, які не простять нашій владі смерті своїх синів, сутками проливаю сльози на їх могилах...Боляче від того, що не видно кінця..., що держава втрачає найкращих...
Відповісти
слава героям!
Співчуття рідним!
Відповісти
слава вальцману!
Відповісти
Кожного дня гинуть безневинні люди,куди йде наша держава,в яку Європу?

Вічна память хлопцям! Щирі співчуття рідним!!!
Відповісти