У Луцьку п'яний суддя врізався на світлофорі в авто міліціонера

У Луцьку п'яний суддя врізався на світлофорі в авто міліціонера
У ніч п’ятниці, 3 квітня, активісти групи швидкого реагування піймали п’яного суддю.

Той урізався у автівку колишього міліціонера. Про це повідомив керівник ГШР Самооброни Волині Олександр Лєсной, - пише Волинський інформаційний портал.

Як розповідає самооборонівець, приблизно о 22.00 на штаб Самооборони надійшов виклик від Луцького міськвідділу міліцї приїхати на допомогу на перехрестя вулиць Рівненської та проспекту Відродження, де трапилася ДТП.

На місці активісти з'ясували, що приблизно о 21.00 авто «Джип Гранд Черокі», за кермом якого був суддя Господарського суду Волинської області Петро Слободян, врізалося у автомобіль марки «Форд куга», який стояв на світлофорі.

За неперевіреними даними, у автівці «Форд» перебував колишній міліціонер із сином, який, можливо, працює в СБУ.

Як виявилося, суддя Петро Слободян, що вчинив автотранспортну пригоду, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як розповідають самооборонівці, на місці інциденту відбувалися «розборки». Двоє невідомих чоловіків намагалися перешкодити працівникам ДАІ, які затримували Слободяна. Активісти кажуть, що й ці чоловіки були не дуже тверезі. Члени групи швидкого реагування відтіснили осіб, які перешкоджали співробітникам ДАІ вчиняти затримання.

Після цього суддю у машині ГШР доправили у міськвідділ ДАІ. Вже там Слободян пред’явив посвідчення судді. ДАІшники свєю чергою викликали на місце чергового прокуратури.

«Потім постраждалі, працівники прокуратури, даішники, самооборонівці та суддя поїхали на експертизу в наркодиспансер. Там суддя Слободян нібито зізнався, що 3 квітня таки вживав алкоголь. Однак після цього він відмовився від своїх слів. На запитання лікаря про те, чи він на щось жаліється, той відповів ствердно та попросив присутніх вийти, щоб поговорити із лікарем тет-а-тет.

Після такої розмови Слободян відмовився від експертизи на вміст алкоголю», – додав Лєсной.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розвилось тих судьїв пьяних!!!
Відповісти
волинь пост шось ви запізнись з інфою вже сутки вся волинь гудить
Відповісти
Може,знімуть недоторканність, бо справа у всіх на язиках! Якби не резонанс, то все зам'яли б...Іронія долі ))) "Суддя врізався у миліціонера, а там ще й сбушнік" Анекдот прямо))))
Відповісти
а суддю - на мило!
Відповісти
від люстрації втікав, а тут міліцейська засідка...
Відповісти
Він не був пяний. Це все тиск на суддю )))))). Слава героям....
Відповісти
Ганьба!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Винним визнають світлофор
Відповісти
Цікаво ,як будуть розвиватись подіі дальше,чи зійде з рук цьому охламону .
Відповісти
він особисто мені говорив,що він серйозний чоловік
Відповісти
Теж мені новина. Більшість із них часто напідпитку іздять. Просто цьому не повезло. Там є ще такий суддя - Войцеховський - то він просто вивалюється із машини. Але ще не попадався
Відповісти
Волинянин, навіщо наговарювати! По роботі знаю суддю Віталія Антоновича, завжди охайний, порядний, ввічливий, в роботі - професіонал. Живу недалеко і часто зустрічаю його в не робочий час і ЖОДНОГО РАЗУ не бачила на підпитку, або так щоб вивалювався із машини. Краще слідкуйте за собою! Не всі судді такі як Хитрик та Слободян!
Відповісти
О! Це той самий "професіонал", який зі мною в 4 школі вчився.Якби не батько то й з університету б вилетів.Ніколи не поважав ні вчителів ні викладачів. Сам хвалився.що трійочник,а став суддею.Це продажна людина і продажний суддя.І сина таким же виховав. Переводив з школи в школу,а толку?
Відповісти
А Вам, Соломія, видно таки заздрісно, що однокласник-трійочник став суддею?!
Відповісти
Складається враження, що шановний Волинянин, просто дуже вподобав суддю Войціховського. Ви просто готові приклеїти його до будь-якої ситуації, хоча до чого він тут? Не пришивайте третій рукав. Він зайвий. А ще порада Волинянину - особиста невдоволеність, незначимість в суспільстві, не є приводом наводити наклепи на людей. Якщо ви такий борець за правду, підпишіться. А то це якось, не по-чоловічому. Було б зрозуміло - баба, це їх природа, а то, просто ницо.
Відповісти
Ачому б пересічному громадянину не підписатися? Певно сам Войціховський пише.Це пихатий хам,у якого інтелект на нулю,так що вподобати його нема за що.
Відповісти
Нічого серйозного в даній ситуації судді не світить. Буде те ж саме, що й з Рожищенським суддею Хитриком. Пішов на місяць на лікарняне і все. Як був безлад, так він і залишився. Тут немає чому дивуватись.
Відповісти
Оце свято для простого люду!
Відповісти
Нічого страшного тут не сталось!!! Ніхто не постраждав Немає про що говорити... Розберуться самі)))
Відповісти
тут найстрашніше якраз відбулось - порочення звання судді та підрив авторитету правосуддя.

Варто нагадати текст присяги судді:

"Я, (ім'я та прізвище), вступаючи на посаду судді, урочисто присягаю Українському народові об'єктивно, безсторонньо, неупереджено, незалежно, справедливо та кваліфіковано здійснювати правосуддя від імені України, керуючись принципом верховенства права, підкоряючись лише закону, чесно і сумлінно здійснювати повноваження та виконувати обов'язки судді, дотримуватися етичних принципів і правил поведінки судді, не вчиняти дій, що порочать звання судді або підривають авторитет правосуддя"

— Стаття 56 Закону України "Про судоустрій і статус суддів"
Відповісти
Цей самий суддя в 2002 чи 2003 році на вул.Гордіюк на своему Мерседес-124 в"іхав в зад Газелі і теж був п"янючий в стельку. Видно дурня це не навчило!!!
Відповісти
Результат люстрації нульовий...оце опудало і судочинство здійснює так, що погіршує і без того огидне враження від наших судів і господарського суду волинської області зокрема...суддю на мило
Відповісти
Про що пишем, п'яний за кермом? Це так-дрібниці. А п'яне опудало в судовому засіданні, слабо? Дивишся, чи то в мантії, чи то просто плащ, і штин такий, як ніби ти десь на тракторній бригаді після свят, а ти тут так проходив випадково. Такого суддю дійсно потрібно на мило. Де кваліфкомісія, рада юстиції, депутати? Робіть щось, а то отак і будемо серед опудал.
Відповісти
Да...Колись цей хлоп виглядав зовсім іншим.Підтянутий,охайний,не пихатий.А тепер дійсно опудало.Що горілочка робить? Пика.Одним словом.На відео ж свиня свинею...Агресивний,пихатий. А ще закликає бути людьми.А свм людина?
Відповісти
Саме так.На що ти Слободян перетворився? До чого опустився? Таке враження що в тебе криша поїхала. Яка ти честь?Ти повне безчестя.Ганьба.В тебе всі винні крім тебе .Весь світ тобі винен.Проспися і поки не пізно поміняйся.
Відповісти
Дякувати Богові що не наробило це створіння якоїсь біди.Обійшлося.А в такому поросячому стані могло статися непоправне.Сліпе а ще з вимкненими фарами.Куди ж тебе перло? Ганьба.Як маєш ще частинку отої честі то швиденько на пенсію.А тоді пий до схочу і сиди вдома.
Відповісти
я ось дивуюся... вам, шановні коментатори, навіть якщо світ догори дригом перевернеться, аби дай когось обі_рати!.. невже Ваше життя настільки прісне та нецікаве, що окрім того як інших людей обговорювати, немає чим зайнятись. І суть не в тому - суддя це, чи проста людина... (а якби просто пересічний п'яниця в'їхав, ви б і його обі_рали)
Ви гаразді волати про люстрації/кастрації лише тут. НІЧОГО змінюючи перш за все в СОБІ. і навіть якщо всіх "невподобних вам": попересаджувати, порозстрілювати, пролюструвати чи що ви там ще хочете з ними зробити, якщо потім до влади чи на їх місце вилізе щось схоже на вас - краще в нашій країні не стане!!!
САМОВДОСКОНАЛЮЙТЕСЬ! і буде вам щастя.
а обгавкувати всіх і вся люба собака дворова може.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку п'яний суддя врізався на світлофорі в авто міліціонера
05 квітень, 2015, 09:16