«Або субсидії, або копати окопи», - Гунчик до директора «Укрпошти» на Волині

«Або субсидії, або копати окопи», - Гунчик до директора «Укрпошти» на Волині
Або роздавати бланки субсидій, або копати окопи - таку умову поставив голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик виконувачу обов'язків керівника волинської дирекції «Укрпошти» Олегу Гавришківу.

Про це губернатор Волині заявив під час оперативної наради у понеділок, 6 квітня.

Володимир Гунчик хоче, щоб бланки субсидій отримала кожна родина, яка цього потребує. Очільник області зобов'язав зайнятися цим керівника «Укрпошти» на Волині Олега Гавришківа.

«Або роздавати субсидії, або копати окопи», - пригрозив голова облдержадміністрації.

Олег Гавришків спробував заперечити і зазначив, що на робочому селекторі з київським керівництвом не бачив жодної області, де б безплатно розносили ці бланки.

«Я тут представляю виконавчу владу. Робіть!», - заявив Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, уявляю років 5 тому ситуацію.
Губернатор Клімчук викликає до себе директора автозаводу Гунчика і дає йому задачу забезпечити всіх пенсіонерів автомобілями "Kia Rio". Гунчик каже: "Так ми ж окремий суб'єкт господарювання, чого ви нам такі рознарядки даєте?" А Клімчук йому: "Я тут представляю виконавчу владу. Робіть!"

Так, УДППЗ "Укрпошта" є державним підприємством. Але це не означає, що губернатор будь-якої області може керувати "Укрпоштою" і давати їй вказівки. Ще й в такій ультимативній формі.
Відповісти
інколи мені наші держслужбовці нагадують програму "єралаш")))))
Відповісти
Коли прийдуть платіжки у травні тоді всі побіжать в белиц дом і ті самі поштарі а зараз можна і безплатно плпрацювати. Хоча начальнику укопошти скбсидвч може і не вийде з його доходами
Відповісти
Тут просити потрібно, а не нагінати. Якщо як заявлено, живемо по закону. Знову починаються Яника методи.
Відповісти
Хто зробить кращу пропозицію щоб вирішити це завдання? Пропонуйте. Або відміняйте субсидії.
Відповісти
Гунчику ЩОСЬ відомо!!! Він вже має рити окопи. Цікаво де?
Відповісти
ЦАР, просто ЦАР...
Відповісти
Гунчик, ще року не пропрацював на посаді, а вже дах їде від влади. Данильчук був правий, коли запитував "виконавчу владу" де він був у січні-лютому 2014 року! Гунчик забув як він порушував законодавство не виплачуючи зарплату робітникам автозаводу.
Відповісти
А де окопи, що вирили сини Гунчика?
Відповісти
З таким розумінням прав і повноважень виконавчої влади Гунчику треба купляти дачу в Ростові, а може вже він її купив
Відповісти
Той Ґунчик то таки турбує все більше та більше.
Певно дума, що держава то він.
Спочатку цькував безробітни - "всіх у армію!".
Потім міських - "село воює, а город нє!".
Теперки дібрався до підприємств. А може свеїх прислуг з ОДА пошли розносити бланки?
Відповісти
Ну як по-іншому можна переконати поштовиків взятися за корисну справу. З демагогами слід боротися саме такими методами. І Гунчик тут на 100 відсотків правий!!!
Відповісти
А Олег Гавришків забув як давав своїм підлеглим листівки Констанкевич розносити добровільно примусово. Ніхто крім нього грошей за це не отримав...
Відповісти
Судячи із явно однобокого написання коментарів, де критикуються дії губернатора, певна група ботів вже отримала завдання "мочити" пана Гунчика...
Відповісти
Да це поштові сраколизи з числа "наближених до тіла" дупло рвуть, дорвалися до інтернету, колхозники безграмотні.
Відповісти
Корисною справою займися - і САМ рознеси бланки субсидій. Це є послуга, яку надає державне підприємство, і в якого є бюджет, і є сплата податків.
Відповісти
А ти брехун! Якщо твоя вигадка, на твою думку правда, напиши заяву в прокуратуру, а то язиком мелеш
Відповісти
Хочу звернути Вашу увагу, що це не є забаганка Гунчика, про безкоштовну доставку бланків було задекларовано на спільній нараді заступників зацікавлених міністерств в тому числі і Міністерства інфраструктури України, якому пілпорядковується Укрпошта.
Відповісти
Доставка доставкою Укрпошти, але пану Гунчику потрібно "спуститися на землю". Перед тим як говорити примусово-наказуємо, ох як добре потрібно подумати. А то через деякий час як його призначили так і знімуть з цієї посади. Таки правду кажуть влада марнує людину.
Відповісти
поштарів шляк не трафить,якщо хоч раз безплатно зроблять для людей корисну справу-рознесуть людям бланки на субсидію.Політичну макулатуру перед виборами швидко розносять і ноги з одного місця не вихитуються...
Відповісти
ви всі такі розумні, а поштовики по болті ходять в одну хату тричі і держава за них нічого не згадує а тільки всі хочуть на халявц будь-яку інформцію втюкати людям а на заробітну плату самі србі заробляйте, подбайте як заробити, товари пропонувати неможна,пресу виписувати нехочуть, а про поштові послуги і подавно забули. куди ми всі такі швидко моюільнь котимось, про просте населення всі забули разом із вашими субсидіями, від яких толку теж мало буде, одні обіцінки.
Відповісти
типеришній директор Пошти за рік вже стільки намотав собі грошей з організованої ним торговлі що хватить по сто раз рознести бланки всім пенсіонерам області. Хай вийме з свого карма гроші які вкрав за пасажирський вагон що здав на металолом який стояв в Ковелі на території автоколони. А з торговлі макаронами смердючими пенсіонерам скільки собі ложить в карман хай Гунчик спитає в нього, то тут Гавришків поступає по закону. Ніхто дирекцію не перевіряє, директор себе почуває вольготно, бо він кагебіст і має блат, може ділиться з ким треба.
Відповісти
Олег Гавришків проживає з дружиною і трьома дітьми у селі Небіжка. Також, володіє земельною ділянкою, площею 9 соток, яку придбав у своєї сестри. Власного автомобіля посадовець немає. Планує збудувати новий дім. Наразі, з його слів, закладає для нього фундамент - інтерв'ю призначеного нового директора Пошти, писали Волинські новини від 1 травня 2014 року http://www.volynnews.com/news/economics/novyy-ochilnyk-volynskoyi-ukrposhty-hotovyy-proyty-hromadski-slukhannia/
То чого Гавришків прийшов працювати на державне підприємство накрасти грошей для хати і розвалити пошту, він вже умудрився із прибуткової організації перетворити за рік у збиткому. Вагон з Ковеля пішов вже на стройку в Небіжку. Макарони які втюхує пенсіонерам тоже йдуть туди. А на бланках тож хоче заробити.
Відповісти
раніше крав ліс коли робив на приватній фірмі - тепер конверти з марками і макарони з металобрухтом, бачив дровами тоже пошта приторговує. Пацан навчився в конторі - тепер навики втілює на держпідприємстві. Розказують що замашки на Пошті генеральські, тіло привозять службовим авто на роботу десь під годину одинадцяту, вони п'ють чаї, придивляються пошту, а потім на задню сідушку свою новопризначену пасію і на "разлекаловку" по області. Кльове життя у пацана, набік йому ті бланки і про які субсидії мова. Життя буяє, весна іде ....
Відповісти
Дивує, яку газету невідкриєш кругом Гаврищків, щось комусь вручає,кілограм макаронів, таблетку, газетку.Навіть губернатора менше бачиш! Невже за друк в газеті він платить! Чи зловживає своїм становищем! Чи в депутати готовиться! Лучше за якість послуг подумав, ось уже 16,00 год ,а газети Волинь іще ніхто в скриньку не приніс .Це в обласному центрі, а що робиться по області!
Відповісти
Останні новини
«Або субсидії, або копати окопи», - Гунчик до директора «Укрпошти» на Волині
06 квітень, 2015, 10:51