Обласний бюджет Волині виконано на 123 %

Обласний бюджет Волині виконано на 123 %
До загального фонду місцевих бюджетів області за січень – березень 2015 року за оперативними даними надійшло 375,0 мільйонів гривень.

А це становить 135,9 відсотка до запланованого, понад план отримано 99,0 мільйонів гривень, - повідомляють у департаменті фінансів облдержадміністрації.

Забезпечено виконання усіх зведених бюджетів районів та міст обласного значення області. Обласний бюджет виконано на 123,0 відсотки, понадпланові надходження – 13,8 млн. гривень.

Порівняно з відповідним періодом 2014 року надходження до загального фонду місцевих бюджетів зросли на 134,4 млн.грн., або на 55,8 відсотка. Позитивна динаміка надходжень збережена у всіх місцевих бюджетах області.

Надходження основного платежу – податку на доходи фізичних осіб, становить 183,4 млн.грн., або 120,8 відсотка до запланованого, понад план одержано 31,6 млн.гривень.

Базова дотація з Державного бюджету, передбачена на січень – березень цього року, отримана в повному обсязі в сумі 75,2 млн. гривень.

Станом на 1 квітня 2015 року в області відсутня заборгованість із виплати заробітної плати з нарахуваннями перед працівниками установ та організацій, що фінансуються з місцевих бюджетів.

З метою забезпечення нормального функціонування бюджетних установ та фінансування першочергових видатків у січні – березні 2015 року місцеві бюджети області отримали з єдиного казначейського рахунку на покриття тимчасових касових розривів 588,8 тис.грн. короткотермінових позичок, з яких станом на 1 квітня не погашено – 292,8 тис. гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.