На Волині двоє п'яних чоловіків накинулися на працівника заправки

На Волині двоє п'яних чоловіків накинулися на працівника заправки
Міліція вилучила у молодиків предмет, схожий на пістолет.

Інцидент трапився близько третьої години ночі на автозаправній станції, яка знаходиться у селі Піддубці Луцького району, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

На місці події міліціонери з’ясували, що тієї ночі двоє молодих чоловіків 1986 та 1989 років народження, які перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння, намагалися зайти до торгової зали заправки. Оператор касового вузла просив молодиків залишити приміщення, оскільки ті ледве трималися на ногах. Натомість нетверезі відвідувачі проявили немотивовану агресію і накинулися на працівника АЗС з кулаками. Чоловік встиг натиснути «тривожну» кнопку.

Працівники ДСО затримали обох нічних «гостей». Під час поверхового огляду в одного із затриманих чоловіків виявили та вилучили предмет, схожий на пістолет, споряджений набоями.

Чоловіків із вилученою у них зброєю доставили до Луцького районного відділу міліції. Затримані виявилися жителями сусіднього села у Луцькому районі.

Інформацію про даний випадок внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вилучену у зловмисників зброю передано для проведення експертизи. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині двоє п'яних чоловіків накинулися на працівника заправки
07 квітень, 2015, 12:03