У Луцьк привезли тіла «кіборгів». ФОТО

У Луцьк привезли тіла «кіборгів». ФОТО
На луцький аеродром привезли тіла військових, які в зоні АТО підірвались на мінах.

7 квітня громадські активісти, друзі, родичі очікували літак на луцькому військовому аеродромі, який мав привезти тіла загиблих воїнів.

До Луцька привезли тіла двох солдат, односельчан - Дмитра Степанова та Андрія Карпюка з села Суськ, Ківерцівського району та тіло лучанина, капітана Юрія Чучаліна. Також Привезли тіло рівненчанина Дмитра Свідерського, якого перевезуть з Луцька до Рівного, а також загиблого солдата з Вінницької області, якого теж повезуть додому.

Родичі загиблих кажуть, що поки достовірно невідомо всіх обставин смерті.

«За хлопців можу сказати, що мій швагро Діма з другом поїхали разом з нашого села служити. Вони постійно дружили, разом пішли в 80 бригаду, вдвох їх перевели в 81 бригаду, разом і загинули. В Діми лишилася сама дружина і дочка – чотири роки. Родичам сказали що коли вони вертались з розвідки, то натрапили на мінне поле, де і підірвались», - зазначив Дмитро Володін.

З аеродрому тіло капітана повезли до Свято-Троїцького собору, де 8 квітня о 12:00 будуть його відспівувати, тіла двох друзів повезли в село, де вони жили, там їх взавтра і поховають.

«Будемо хоронити своїх героїв всією громадою. Андрій і Дмитро були дуже дружні, всюди разом були. І це ж треба так статись, що завтра, в один день, і похоронять. Хороші були хлопці і мужні воїни», - розповів тесть Дмитра Степанова Олександр Терпелюк.

Заступник луцького міського голови Тарас Яковлєв зазначив, що завтра в Луцьку оголошено День жалоби за загиблими «кіборгами», яких будуть відспівувати і хоронити.

«Завтра о 12:45 буде громадянська панахида на Театральному майданні, після чого капітана поховають в селі Усичі Луцького району, таке бажання рідних Юрія», - повідомив Яковлєв.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гляньте скільки нероб!
Відповісти
фото в стилі волиньпост
Відповісти
За Украину погибли. Слава Героям!
Відповісти
Боже допоможи нашим воїнам вижити в цій війні!!!Скільки ще потрібно виплакати сліз нашим українським жінкам, щоб закінчилось це жахіття?Коли днро-російсько-лнровські бандити наситяться невинно вбитими душами нашого мирного населення та наших воїнів? Невже у Росії стало так багато населення, що після "освоєння" своїх земель, їм потрібно ще трішечки Української земельки? Смерть ворогам і всьому їх роду!!!!
Відповісти
Перевіряйте інформацію, нероби з ВолиньПосту! Не в собор повезли після аеродрому, а додому. Я там був і бачив
Відповісти
Данбас вже Україну накормив, то корміть кадировців які і сплять з вашими бабами. За Україну подбаємо ми!
Відповісти
Шановний модератор,зверніть увагу на не адекватні коментарі і в часно видаляйте,ці горе коментатори вже на статтю ККУ накоментували.
Відповісти
Герої не вмирають!!!
Відповісти
Вчора бачу якийсь літак летів в сторону Вишкова. Ото мабуть він і був
Відповісти
я живу біля аеродрому. був літак....
коли вже припиняться ці вантажі....... важко дивитися вже..
Відповісти
Останні новини
У Луцьк привезли тіла «кіборгів». ФОТО
07 квітень, 2015, 15:17