На перинатальний центр у Луцьку проситимуть гроші з держбюджету

На перинатальний центр у Луцьку проситимуть гроші з держбюджету
Про можливості добудови перинатального центру у Луцьку голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик говоритиме з віце­прем’єр-­міністром України Геннадієм Зубком.

Очільник Волині запропонував першому заступнику голови облдержадміністрації Сергієві Кудрявцеву, начальнику управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігореві Ващенюку та начальникові управління капітального будівництва Ростиславові Лісовому – включити пренатальний центр до переліку об’єктів незавершеного будівництва – претендентів на фінансування з Фонду регіонального розвитку на 2016 рік, - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Окрім того, обговорили й інший варіант – можливість залучення коштів уже цього року, але з вільних залишків від перевиконання обласного бюджету за підсумками першого кварталу.

Відтак, голова облдержадміністрації дав доручення Ростиславу Лісовому підготувати пропозиції, адже невдовзі Володимир Гунчик, перебуваючи з робочим відрядженням у Києві, матиме зустріч із віце­прем’єр-­міністром України Геннадієм Зубком, під час якої говоритиме про можливість спільного фінансування добудови перинатального
центру з державного бюджету та відповідно - обласного.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На перинатальний центр у Луцьку проситимуть гроші з держбюджету
08 квітень, 2015, 14:09