Рідний бренд ТЕРЕМНО отримав благословення на виробництво великодніх пасок. ФОТО*

Рідний бренд ТЕРЕМНО отримав благословення на виробництво великодніх пасок. ФОТО*
Напередодні Великодня, а саме 7 квітня у світле свято Благовіщення рідний бренд ТЕРЕМНО отримав благословення на виробництво святкових пасок.

«Отримання благословення на виробництво великодньої здоби - дуже добра традиція ТЕРЕМНО. Вона показує, що вся продукція створюється на цьому підприємстві на благо людям. Адже вже в той час, коли майстер замішує тісто, пече паску та святково її оздоблює, він вкладає в паску частинку своєї душі. Це – його праця, його подяка Господу Богу. Навіть в цьому проявляються його віра, його радість з приводу головного християнського свята, яке наближається», - зазначив староста Свято-Троїцького кафедрального собору протоієрей Володимир.

Голова правління компанії Андрій Тищенко зазначив, що освячення виробництва та замісу тіста напередодні свята дуже важливе для всього колективу "ТЕРЕМНО ХЛІБ".

«Ми розуміємо, що процес приготування великодніх пасок – це особливе духовне таїнство. Ми по-особливому ставимось до випічки нашої святкової здоби та прагнемо донести ту віру та тепло, яку вкладаємо в нашу продукцію. По-перше, готуємо її тільки з високоякісної сировини. По-друге, не використовуємо штучні добавки, підсилювачі смаку, консерванти й ароматизатори – тільки натуральні продукти. А найголовніше – це те, що традиційні великодні вироби наші майстри печуть зі світлим і добрим настроєм, щоб паски від ТЕРЕМНО вийшли особливо смачними і пишними», - розповів він.

«Особлива гордість пекарів – наша новинка – «ЩЕДРА ПАСКА» "ЩЕДРА ПАСКА", – розповіла начальник кондитерського цеху "ТЕРЕМНО ХЛІБ" Інна Юріївна. – Це справжній святковий рецепт, завдяки якому «ЩЕДРА ПАСКА» має багатий смак. Ми додали до неї безліч смакоти: родзинки, яскраві апельсинові цукати, багато вершкового масла, та ароматний шафран з ваніллю. Наша авторська новинка зручно упакована в стильну яскраву коробку та передає світлий весняний настрій свята. Це чудовий великодній подарунок для близьких та рідних людей».

Також у святковому асортименті ТЕРЕМНО - традиційна великодня здоба різної ваги – 180 гр. та 500 гр. Паски надходять у продаж у паперових формах з класичним великоднім розписом, що дозволяє довше зберігати свіжість продукту.

Надсмачні святкові вироби та новинку «ЩЕДРУ ПАСКУ» волиняни зможуть купити вже сьогодні в усіх фірмових кіосках ТЕРЕМНО та в усіх магазинах та супермаркетах Луцька та області.

Даруємо два тостери, 8 пасок "Щедра" та багато інших смаколиків від ПАТ "ТЕРЕМНО ХЛІБ".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Рідний бренд ТЕРЕМНО отримав благословення на виробництво великодніх пасок. ФОТО*
08 квітень, 2015, 16:18